Horoscopul dragostei pentru luna iunie!

Posted on

Berbec
Prima jumatate a lunii. In aceasta perioada, e favorizata pornirea legaturilor durabile pentru nativele singure, care au capul pe umeri si nu viseaza amoruri imposibile. In cupluri, berbeacele sunt stapanite de nevoia de socializare cu partener cu tot.
A doua jumatate. Daca ai o relatie doar de dragul de-a nu fi singura, sunt sanse foarte mari sa devii singura, si nu vei regreta. Cuplurile sudate rezista cu brio, partea feminina e mai aplecata ca-n alte perioade spre comunicare sincera.

Taur
Prima jumatate a lunii. Esti atrasa spre a-ti petrece timpul cu colegii. Daca esti singura, in cercul apropiatilor ai toate sansele sa-ti gasesti dragostea. In cuplu simti nevoie de confort si siguranta, ceea ce vei avea.
A doua jumatate. O mai veche poveste de dragoste incearca sa se dezgroape. Pentru nativele singure, poate fi o noua iubire de-o vara. Intr-un cuplu stabil, tauroaicele vor cauta relaxare.

Gemeni
Prima jumatate a lunii. Din cercul prietenelor poate veni salvarea gemenelor singure, sub forma unei intalniri oarbe pe care le-o pun la cale, dar si a celor din cupluri – cu sfaturi demne de luat in seama.
A doua jumatate. Ai toate sansele sa-ti complici viata dandu-le senzatia mai multor pretendenti ca esti ca si cucerita. Vei culege regrete tardive. Daca duci viata conjugala, ai aplecarea sa fii malitioasa cu jumatatea.

Rac
Prima jumatate a lunii. Nativele care fac parte dintr-un cuplu, oficializat au ba, e posibil sa aiba certuri cu familia partenerului. In caz ca locuiesc alaturi de ea, o mutare cu domiciliul are sanse sa se consemneze. Racoaicele singure, pe baza intuitiei, pot ajunge la o legatura foarte interesanta.
A doua jumatate. Pofta de distractie te stapaneste mai tare ca-n alte perioade. Intr-un voiaj te vei simti ca-n paradis si, dupa caz, vei face cuceriri cu nemiluita sau iti vei inrobi definitiv partenerul existent.

Leu
Prima jumatate a lunii. Leoaicele necasatorite vor vrea sa intretina o stare de ambiguitate in viata lor sentimentala. Nu se prevad rupturi, dar nici strangerea legaturilor. In cazul vietii conjugale, planurile de excursii si alte iesiri sunt prioritare si infaptuirea lor va oferi destindere.
A doua jumatate. Cuceririle te intereseaza in principal ca sa-ti arati in lume succesul. Nu e deloc exclus sa fii si tu victima aceleiasi toane…

Fecioara
Prima jumatate a lunii. Dragostea poate veni de departe sau poti tu ajunge la ea, tot departe. Internetul e o cale, iar alta – cea clasica, a voiajului. Sunt sansele unei legaturi de durata, in pofida distantei.
A doua jumatate. Fecioarele cu viata conjugala au o intreaga luna destul de calma, pe care doar mici accente de gelozie o pot perturba. Celibatarele resping aventurile in cautarea unei iubiri adevarate.

Balanta
Prima jumatate a lunii. Trairile amoroase iti sunt intense, ajungi in al noualea cer alaturi de sot sau partener. Balantele singure sunt mai seducatoare si senzuale ca nicicand. Le va fi insa complicat sa aleaga un partener.

A doua jumatate. Simti nevoia sa te confesezi partenerului, sa-i dezvalui intentiile. Omul trebuie sa aiba calitati intelectuale incontestabile ca sa-ti inteleaga usor atitudinea si dorintele. Balantele fara partener sunt predispuse la aventuri amoroase exaltante.

Scorpion
Prima jumatate a lunii. Cunostinte noi care pot sa devina interesante in viata amoroasa sunt prevazute atat pentru nativele singure, cat si pentru cele care alcatuiesc cupluri. Acelea din a doua categorie, daca relatia nu le e bazata pe iubire profunda, ar putea alcatui alte cupluri.
A doua jumatate. Cine duce viata conjugala, daca si-a propus extinderea familiei, trece prin momente favorabile, sunt sanse mari sa inceapa o sarcina. Celibatarele simt atractia de nestavilit a cuceririlor aducatoare de invidii si admiratie din partea tertilor.

Sagetator
Prima jumatate a lunii. Ai mari sanse sa-ti intalnesti sortitul, daca nu l-ai gasit pana acum. In cuplurile stabile si de durata, viata decurge calm, sagetatoarele care fac parte din ele se prea poate sa ramana insarcinate.
A doua jumatate. Planurile privind viitorul cuplului sunt limpezi si inspirate. Sagetatoarele singure sunt predispuse la deceptii sentimentale, avand tendinta sa puna raul inainte.

Capricorn
Prima jumatate a lunii. Exista riscul frictiunii intre tine si partener. Gasesti inacceptabil comportametul lui fata de tine. Bine, ai putea sa ameliorezi lucrurile, dar trebuie sa faci proba unui tact extrem. Nativele singure au sansa sa descopere dragostea la prima vedere.
A doua jumatate. In cupluri, lucrurile evolueaza catre ameliorare, nu vei mai avea a te plange dinspre partea inimii decat daca esti cardiaca. Singura sau cuplata, relatiile sentimentale iti sunt insufletite.

Varsator
Prima jumatate a lunii. Esti gata sa comunici sincer cu jumatatea ta si sa-i ierti pacatele, daca nu sunt capitale. Vei gasi aceeasi intelegere si din partea lui. Varsatoarele singure sunt sub semnul altruismului in amor.
A doua jumatate. Daca esti singura sau nu, o iesire pe alte meleaguri va imbunatati sau va face sa inceapa viata ta amoroasa. Ai sanse si sa reiei o mai veche relatie sentimentala sau sa transformi una de amicitie in iubire.

Pesti
Prima jumatate a lunii. Un pronuntat spirit de contradictie de care dai dovada domina viata de cuplu. Nu se anunta rupturi, in cazul relatiilor cu vechime. Nativele singure vor face cunostinte multe si interesante pana la un moment dat, speriate de responsabilitatile unei legaturi stabile.
A doua jumatate. Unele mustrari de constiinta pentru neglijarea sau subestimarea partenerului te incearca. Nu sunteti, totusi, pe aceeasi lungime de unda. Pestoaicele singure au o crescuta pofta de viata si sansa unei relatii de durata.

Sursa: http://www.flu.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s