Piesa: XXL (Fat Pig) sau prejudecata fata de cei supraponderali!

Posted on

Sala plina la Teatrul Act  saptamana trecuta cand a avut loc piesa de teatru :”XXL (Fat Pig). Cum toate teatrele sunt aproape de a-si incheia stagiunea, am zis ca nu ar fi rau sa mai vad una , doua piese luna acesta. Pot spune ca am facut o alegere buna cand am cuparat bilet la acesta piesa, am avut doua ore de relaxare dar si de invataminte.

This slideshow requires JavaScript.

Piesa este structurata in doua evenimente majore: legatura dintre un barbat normal si o femeie supraponderala si prejudecatiile celor din jur fata de relatia acestora.

Tom, un angajat cooperatist o cunoaste pe Helen , o biblotecara isteata dar supraponderala pe cand lua masa in oras. Intamplarea face sa se aseze la aceeasi masa si incet, incet sa  poarte o discutie. Ea mai impulsiva si foarte glumeata , el mai timid si retras. Hotarasc la final sa se mai intalneasca , sa se cunoasca mai bine si chiar planuiesc o cina in doi.

Cum ajunge a doua zi la munca, Tom este luat la descusut de colegii de munca. Carter un domn prezentabil dar care zboara din floare in floare si contabila Jeannie care era si fosta iubita a lui Tom erau foarte curiosi sa afle picanterii de la intalnirea lui.

Prejudecatiile celor din jurul lui Tom apar in momentul in care acestia afla ca domnisoara cu care acesta se intalneste este supraponderala. Toate lucrurile acestea duc ca viata de cuplu a celor doi  sa fie din ce in ce mai izolata. Intr-un final Tom  numai rezista la atata presiuni venite din partea cunoscutilor si cedeaza si isi varsa supararea chiar asupra lui Helen. Daca vreti sa vedeti cum se termina acesta piesa amuzanta dar care s-ar putea sa va puna putin pe ganduri nu ezitati sa va procurati bilete la urmatorea reprezentatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s