Iraldezii de la “Lord of the dance” ne-au facut iar din glezne!

Posted on Updated on

Deja a devenit o traditie ca cei de la  “Lord of the dance” sa ne viziteze anual, numai ca in acest an, au venit cu mai multe noutati. Prima noutate ar fi ca cei din trupa irlandeza au pornit intr-un turneu european si ..da….ati ghicit, turneul a inceput in Romania urmand dupa acesta sa ajunga in Bulgaria , Italia, Ungaria, Franta si Croatia. O alta noutate este ca si-au extins turneul in Romania , ei avand reprezentatii in cinci orase importante din tara: Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Tg. Mures.

This slideshow requires JavaScript.

Cea mai mare noutate o reprezinta insusi spectacolul care are un concept nou, pornind de la costume, lumini, aranjamentul scenic, efectele sonore si vizuale si terminand cu magia celor 40 de oameni care se daruie intr-un joc scenic unic.

Povestea este aceeasi ca si in trecut, lupta dintre bine si rau dar oferind publicului spectator momente de neuitat. Daca la toate acestea adaugam pe mentorul acestei trupe si anume Michael Flatley care este recunoscut pe plan mondial ca fiind cel mai rapid dansator de step, atunci tabloul este complet pentru ca toate reprezentatiile sa se desfasoare cu casele inchise.

Am mai scris si cu alte ocazii de un lucru foarte imbucurator care se intampla in salile de spectacol, din ce in ce mai mult parintii isi aduc copiii la astfel de evenimente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s