Festivalul international de gatit in aer liber este plin de recorduri!

Posted on

Zarva mare azi in parcarea de la Plaza Romania si asta deoarece aici se desfasoara “Festivalul International de gatit in aer liber”, un festival care se desfasoara sub indrumarea lui Antonio Pasareli.

This slideshow requires JavaScript.

Pe langa bucatele care sfaraiau pe gratare imense, pe langa mirodeniile care te faceau sa iti lase gura apa, azi am avut parte de multe recorduri..

1.Supa minestrone preparata intr-ooala de 500 de kg, mai jos vedeti excat cum se prepara chiar de la cel care a infaptuit-o si ce ingrediente minune trebuie sa pui in ea pentru a avea un gust asa de bun.

2.Pe scena s-a facut o paielia ca la ea acasa de catre bucatari inscusiti sub indrumarea lui Iustin cel care are clubul de salsa “Salsa 4 you” din centru capitalei.

3. Piesa de rezistenta a fost gulasul secuiesc la care au participat 10 bucatari si care au lucrat la acesta opera inca de seara trecuta. In tot acest rastimp au taiata varza (cca 500 kg), carnea (cca. 200 kg) si puse impreuna cu celalalte mirodenii au facut ca azi munca lor sa fie certificata cu un record: cel mai mare gulas realizat vreodata. Dupa omologare din el s-a servit in jur de 2000 de persoane sau chiar mai mult.

Daca v-am facut pofta atunci, maine se va prepara cea mai mare tochitura…deci un nou record…deci un nou prilej sa va puneti stomacul la digerat.

Asadar pofta mare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s