Semne care iti spun ca esti sub papucul ei!

Posted on

Te pune sa platesti intotdeauna

Sa platesti la primele intalniri este de bun simt. Daca, totusi, iesiti de mai bine de sase luni si inca nu s-a oferit sa plateasca ceva, ai o problema. Daca esti atat de amorezat incat nici nu ai realizat ca tot timpul tu esti cel care scoate portofelul, esti prins in vraja dintre picioarele ei si nu mai ai scapare.

Nu mai ai niciun prieten

Daca intr-o zi realizezi brusc ca nu mai ai niciun prieten, exista o mare sansa ca esti sub papuc. Papucul iti va manca tot timpul liber pe care il ai. Se va asigura ca iti petreci fiecare secunda alaturi de ea. Asta ti se va parea minunat, la inceput. Dar in timp vei incepe sa te rupi de prieteni. Vei fi din ce in ce mai putin disponibil, poate chiar deloc, si vei spune mai des “nu” oricarei invitatii primite. Pana sa intelegi ce se intampla, invitatiile vor inceta sa mai apara iar prietenii tai isi vor vedea mai departe de viata.

Daca, doamne fereste, relatia se sfarseste si ai nevoie de umarul unuia dintre ei pe care sa plangi, nu vei mai avea pe al cui. Papucul stie asta. Nu vrea sa ai prieteni pentru ca, fara ei, sunt mai putine sanse sa o parasesti.

Trebuie sa te consulti cu ea de fiecare data cand iei o decizie

Inidiferent de situatie sau ce trebuie sa faca, masculul homosapien ce se alfa sub papuc trebuie sa discute cu jumatatea lui inainte de a lua o decizie aparent banala. Poate sa venu ar trebui sa stierifice daca e disponibil pentru o seara a baietilor (El nu stie? Doar e programul lui), sau daca poate sa-si lase mustata sa creasca pentru o cauza nobila (din nou, nu e fata lui?). De cand trebuie un barbat sa intrebe pe altcineva ce are voie sa faca? E chiar interzis de abecedarul masculului. Crezi ca Drity Harry a cerut voie sa fie un nenorocit? Ca i s-a “permis” lui Thomas Edison sa inventeze becul?

Ii dai constant raportul

In fiecare birou exista acel tip care isi suna constant jumatatea pentru “a-i spune ce mai face”. Acesta este tipul care a s-a dat batut si a renuntat la viata. O astfel de conversatie incepe de obicei cu “Ce faci?” si este semnul suprem ca nu mai ai scapare de sub papucul ei. Aceste telefoane nu fac decat sa demonstreze ca lesa ta este cam scurta, ca nu are incredere in tine si ca vrea sa stie tot ce pui la cale, chiar daca ii trimiti balanta lunara lui Gica de la contabilitate. Vrea sa stie ca te gandesti tot timpul la ea.

Daca iti suni prietena din obligatie, esti sub papuc. Daca nu o suni si se supara, esti sub papuc. Daca o suni doar de dragul de a o suna si nu ai nimic de zis, esti sub papuc. Serios, chiar nu puteti astepta pana cand va vedeti? Nu vine sfarsitul lumii daca trece mai mult de o ora fara sa vorbiti. Dar relatia voastra va deveni mai buna.

Sursa: http://www.FHM.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s