Primaria Capitalei ofera 5000 de vouchere a cate 500 ron pentru achizitia de biciclete si trotinete noi!!!

Posted on Updated on

Primăria Capitalei a anunțat, luni, că solicitările pentru voucherele care se acordă în cadrul programului “Bicicliști în București” pot fi depuse și prin e-mail.

“Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul ‘Bicicliști în București’, pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse și prin e-mail. Astfel, pentru înscrierea în program este nevoie ca solicitanții să printeze, să completeze formularul de înscriere care se află pe site-ul http://www.pmb.ro, la secțiunea ‘Bicicliști în București’, să-l semneze și să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părți în cazul celor cu vize de reședință), la adresa biciclisti@pmb.ro”, a informat PMB, prin intermediul unui comunicat.

bici

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18,30 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele sosite după această oră vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08,30, când se deschid și ghișeele pentru relații cu publicul, a menționat sursa citată.

Primăria Capitalei a informat, luni, că a fost definitivat regulamentul programului ‘Bicicliști în București’, prin care se vor acorda 5.000 de vouchere în valoare nominală de 500 de lei, care vor putea fi folosite la achiziționarea de biciclete sau alte mijloace de transport nepoluante pe 2 roți.

Voucherele pe care Primăria Capitalei dorește să le ofere bucureștenilor, în vederea achiziționării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesați în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului “primul venit, primul servit”, cu respectarea tuturor condițiilor de participare.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de participare la proiect este 10 august. Proiectul se va derula până la 31 decembrie.

Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie cetățeni români, cu domiciliul sau reședința în Capitală; vârsta minimă de 18 ani; să nu fie salariați ai Primăriei, nici ai instituțiilor subordonate. După verificarea documentelor depuse de participanți (formular de înscriere completat și fotocopie după actul de identitate), lista beneficiarilor va fi publicată pe pagina de internet http://www.pmb.ro.

Sursa: AGERPRES/ (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Foto:radioconstanta.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s