Filmul “The Interview” poate crea precedente!

Posted on

Un film fara foarte multa actiune, fara  efecte speciale si cu foarte multe banalitati. M-am uitat la acest film si nu m-a impresionat cu nimic. In afara subiectului care a creat foarte multe controverse peste ocean. este genul de film care ti se sterge de minte imediat dupa  ce acesta a luat sfarsit.

Doi oameni de televiziune, un regizor si un realizator care ajung la numarul 1000 al eminiunii lor isi doresc sa i-a un interviu care sa faca inconjurul lumii, sa sparga tiparele. Asa se ajunge la ideea de a lua un interviu sefului suprem din Coreea de Nord, insa pe fir intra si cei ce la CIA care doresc asasinarea acestuia.

Coreea de Nord a interzis vizionarea acestui film si in cateva lanturi de cinematografe din SUA acesta nu a putut fi urmarit. Ieri insa acest film a fost proiectat in peste 300 de cinematografe din America si a atras un numar mare de spectatori.

Este o vorba la romani: “Mai mare daraua decat ocaua”, cam asa este si cu acest film…atata fum pentru nimic, in afara subiectului principal asasinarea liderului Coreean filmul nu are absolut nimic senzational, chiar pe alocuri mi se pare “tras de par”, hai sa mai facem o scena sa ajungem si noi la 90 de minute de pelicula.

Cea mai buna  reclama pentru un produs este sa il interzici pentru  ca atunci toata lumea devine curioasa si dornica sa primeasca acest lucru, asa s-a intamplat si cu acest film …a primit o reclama cum nu se poate mai buna in ciuda faptului ca este o pelicula absolut banala!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s