Cea mai cautata melodie din toate timpurile pe aplicatia Shazam apartine celor de la Avicii!

Posted on Updated on

Confom celor de la “The Hollywood Reporter” melodia celor de la Avicii a fost cea mai cautata melodie de cand exista aplicatia Shazam. Pentru cei care nu stiu acesta aplicatie te ajuta sa recunosti melodii, coloane sonore, interpreti. Hit-ul DJ-ului  Avicii “Wake Me Up” in colaborare cu Aloe Blacc a strans 19 milioane de interogari.

Foarte aproape de acesta se afla Robin Thicke’s “Blurred Lines” cu T.I. si Pharrell Williams care au strans peste 18 milioane de interogarri pe aceasi aplicatie. Pe locurile urmatoare gasim in ordine pe : Goyte’s “Somebody That I Used to Know” featuring Kimbra cu peste 16 milioane de accesari, Passenger’s “Let Her Go” cu peste 15 milioane si  a celor de la Clean Bandit’s “Rather Be” featuring Jess Glynne cu peste 14 milioane.

Aceste melodii pot fi ascultate in voie pe telefonul mobil si acesta datorita relansarii aplicatiei in data de 10 decembrie 2014. Aplicatia are lunar cam 100 de milioane de utilizatori iar fiecare dintre acestia va putea sa aiba propriu istoric cu ce melodii a  ascultat sau poate vedea ce melodii au ascultat prietenii de pe retelele sociale.

Toate melodiile din acesta aplicatie care vor avea accesari de peste 15 milioane vor intra in “Shazam’s Platinum Hall of Fame” si vor primi premii personalizate de la Cristaux.

In plus utilizatori pot sa acceseze playlist-uri de oriunde din lume cautand in sectiunea “Explore Top Tracks”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s