Carrefour şi Gazeta Sporturilor îţi oferă “promoţia lunii” la smartphone-ul Phablet Woo !

Posted on Updated on

ScreenHunter_001

Am vrut ca titlul acestui articol sa fie mult mai acid, însă mi-am adus aminte că gadget.ro nu este un blog cancanist. Cu toate acestea, nu pot să îmi ascund dezamăgirea când văd asemenea activităţi mincinoase care nu fac altceva decât să păcălească românul de rând cu titluri pompoase în spatele cărora se ascunde mult marketing fals.

Ca să înţelegeţi de ce sunt aşa dezamăgit, vă voi prezenta pe scurt noua campanie a celor de la Gazeta Sporturilor, în colaborare cu Carrefour. Sub sloganul “Gazeta Sporturilor lansează în România Phablet Woo! Produs revoluţionar: telefon şi tabletă la un preţ INCREDIBIL!”, ziarul sportiv lansează un smartphone “de calitate” prin intermediul unei activităţi de colectare a unor cupoane.

Mai exact, în perioada 22 septembrie – 12 octombrie trebuie să cumperi în fiecare zi ziarul pentru a decupa un cupon pe care îl vei lipi într-un pliant, iar la sfârşitul acestei perioade vei putea să îţi achiziţionezi minunatul telefon Phablet Woo la preţul incredibil de 399 lei. La un scurt calcul, la cei 399 lei, se adaugă şi preţul celor 15 ziare pe care trebuie să le cumperi, adică 30 lei. În total, pentru 429 lei vei putea să îţi ridici într-unul din magazinele Carrefour partenere device-ul Phablet Woo (detalii aici)

Din păcate această jucărie chinezească este foarte slabă din toate punctele de vedere, cu un hardware învechit şi cu un preţ înşelător pentru ceea ce poate:

– display de 6 inci cu rezoluţie 960 x 540 pixeli;

– procesor dual-core tactat la 1.3 GHz;

– 512 MB memorie RAM + 4 GB memorie internă (disponibili sunt undeva la 1.5 – 2 GB);

– cameră foto de 8 megapixeli;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– dual-sim, baterie Li-Ion de 2.500 mAh;

phone

Dacă era un produs cât de cât bun la un preţ interesant, poate alta era situaţia. Acest device nu îşi merită nici preţul promoţional, mai ales preţul standard (care este de 699 lei). Nu ştiu ce spuneţi voi, dar aceasta campanie mi se pare mincinoasă, cu o strategie foarte bună pentru necunoscători.

Sursa: http://www.gadget.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s