Lansare oficiala a filmului “Fabuloasa istorie străveche din Carpaţi” , vineri la Cinema Pro!

Posted on

Filmul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” va fi lansat la Cinema Pro, vineri, 11 aprilie, de la ora 19:00

Lansare oficiala film “Fabuloasa istorie străveche din Carpaţi”

 

Realizat în colaborare cu specialiști reputați, filmul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” face ca informații importante, din punct de vedere istoric, sa fie accesibile tuturor,  într-o manieră incitantă, atractivă și ușor de asimilat.

„Incursiunea pe care am făcut-o în istoria îndepărtată, prin intermediul acestui documentar, având punctul de plecare în evenimente petrecute acum 80.000 de ani  și  finalul în uimitoarea cultură Cucuteni, aduce publicului român și străin informații despre descoperiri arheologice unice în spațiul european și chiar mondial. Toate acestea transformă România într-una dintre cele mai importante țări din punct de vedere al potențialului arheologic și al valorii descoperirilor făcute. Astfel, putem spune că România a  contribuit  semnificativ  la o mai bună  înțelegere a preistoriei la nivel global.” afirma senaristul si regizorul Daniel Roxin.

Documentarul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” va contura clar spectaculoasa evoluție umana desfășurată pe teritoriul României în peste 70.000 de ani, va fi lansat oficial de vineri, 11 aprilie, ora 19:00, la Cinema Pro (București – strada Ion Ghica nr 3, lângă Universitate). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Filmul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” este realizat si lansat cu sustinerea AD Auto Total, cel mai mare distribuitor de piese auto din România si este produs de Asociația Geto-Dacii în parteneriat cu Nașul Tv.

Scenariul și regia: Daniel Roxin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s