Targul de Turism al Romaniei 13-16 martie in Bucuresti!

Posted on

Sunteti invitati sa vizitati editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, in perioada 13-16 martie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

In mod sigur veti regasi printre propunerile companiilor expozante si destinatia la care visati pentru a va petrece vacanta. Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie: momente artistice, tombole cu premii, expozitii de fotografie.

 

PROGRAM DE VIZITARE

13-15 martie 2014: intre 10.00-18.00
16 martie 2014: intre 10.00-16.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

PRET BILET – 15 Lei

turism

Cea de-a 31-a ediţie a târgului de turism va reuni 280 de firme. Aproape 100 de agenţii de turism vor veni cu oferte pentru vacanţa de Paşte, pentru 1 Mai şi sezonul estival. Discounturile anunţate pentru vânzările din perioada târgului vor fi de până la 40%.

În ziua de deschidere a târgului este anunţat şi un show după modelul carnavalului de la Rio, la care vor participa circa 50 de persoane şi va fi condus de primarul Constanţei, Radu Mazăre. Spectacolul va urma să fie prezentat şi la mai multe târguri internaţionale de turism, printre care cele de la Moscova şi Londra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s