Viziteaza Expo Ideal Mariaj 28.02-2.03 si poate pleci intr-o croaziera!

Posted on Updated on

Te casatoresti anul acesta?? Ca sa nu ai emotii, vino la cea de-a IX a editie a Expo Ideal Mariaj, TARGUL DE NUNTI AL ANULUI 2014, in perioada 28 februarie, 1, 2 Martie la Palatul Parlamentului. Aici vei gasi tot ce iti doresti pentru nunta visurilor tale plus o tombola cu premii fabuloase!

Castiga o luna de miere de cinci stele la bordul unei Croaziere doar la cel mai important targ de nunti al anului, Expo Ideal Mariaj Palatul Parlamentului!

Doar la targul de nunti de la Palatul Parlamentului, locatie simbol a Romaniei, te asteapta peste o suta de specialisti din domeniu cu cele mai bune oferte, idei originale si tendintele momentului pentru un “da” de neuitat!

expo mariaj

Rochii de mireasa in tendinte, pentru orice buget, create de designeri romani dar si importante branduri internationale te asteapta intr-o atmosfera de vis, creata special pentru tine!

Cum castigi croaziera? Simplu – Biletul care iti garanteaza accesul la Expo Ideal Mariaj va participa la tombola cu premii iar tu poti deveni castigatoarea unei croaziere de lux pentru luna ta de miere!

Sursahttp://www.cauta-concursuri.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s