Invitatie la drumetie pe bicicleta in Maramures!

Posted on

O vedeta din Maramures a ales sa promoveze judetul, indemnandu-i pe turisti sa opteze pentru deplasarea pe bicicleta pentru a se putea bucura din plin de frumusetea zonei. Prin intermediul unui video, realizat cu ajutorul familiei Paulei Seling, sunt prezentate cateva puncte de pe traseele montane de bicicleta realizate in judet in cadrul unui proiect cu finantare europeana, derulat de MaramuresInfoTurism, centrul de promovare turistica al judetului.

Solista maramureseana Paula Seling a lansat prin intermediul unui video postat pe internet, un mesaj de a calatori „verde” prin Maramures. Practic, filmuletul care dureaza trei minute promoveaza transportul durabil si in special ciclismul in zona montana a judetului. Videoclipul a fost realizat chiar de maramureseanca si de sotul ei, in timp ce fratele sau, Paul Seling, apare pe coloana sonora a aceluiasi film cantand la fluier.

Printre zonele prezentate in acest video apar: Cascada Cailor, Creasta Cocosului, cateva biserici de lemn, Mocanita sau Taurile Chendroii. De altfel, interpreta vorbeste cu drag despre aceste colturi pitoresti ale judetului. Ea marturiseste ca in trecut a practicat in cadrul unui club sportiv catararea, astfel incat a avut sansa de a ajunge in multe locuri speciale din Maramures.

Clipul de prezentare beneficiaza si de o varianta in limba engleza, astfel incat despre frumusetea Maramuresului pot afla mai multe detalii si turistii din strainatate.

Citiți mai multe pe jurnaluldenordvest.ro

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s