Faci parte din top 10 meserii stresante?

Posted on

Aproape 73% dintre angajati sunt stresati de cel putin un factor la locul de munca, potrivit unui sondaj realizat de Harris Interactive pentru Everest College. Career Cast a intocmit un top 10 al celor mai stresante locuri de munca tinand cont de criterii precum pericolul fizic, expunerea publica sau riscul somajului.

Pe prima pozitie a topului celor mai stresante joburi se afla meseria de militar. “Fie ca se afla pe campul de lupta sau ajuta dupa uraganul Sandy, militarii sunt mereu in pericol”, a declarat Tony Lee, unul dintre editorii Career Cast.

Pe urmatoarele doua locuri se afla pompierii si pilotii de avioane comerciale, care sunt direct raspunzatori pentru viata oamenilor si trebuie sa infrunte conditiile meteo nefavorabile, intarzierile si distanta de casa.

Meserii stresante sunt si cele de director de PR, din cauza expunerii publice permanente si raspunderii uriase pentru imaginea serviciilor si produselor promovate. In acest clasament mai figureaza meserii precum cele de reporter, fotoreporter, politist si sofer de taxi.

Sursa:www.stiri.acasa.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s