Salonul National de Fotografie Turistica!

Posted on

Expozitia Salonului National de Fotografie Turistica va avea loc la Bucuresti, in perioada 21-30 mai 2012, in Pasajul Universitate.

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., organizeaza cea de-a XV-a editie, expozitia concurs dorind sa atraga inca o data cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti.

Tema expozitiei este TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI si indeamna la dezvoltarea viziunii turistice a Romaniei, ce trebuie privita in cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie sa aiba grija de valorile sale naturale si umane.

Inscrierea fotografiilor in concurs se va face pana la 30 aprilie 2012 prin crearea unui cont pe site si completarea formularului pentru participanti.

Categoriile de concurs sunt: Natura si biodiversitate, Oameni si mestesuguri, Pulsul comunitatilor, Identitati, evenimente si expresii culturale, Traditie in spatiu modern, Experiente responsabile, Viata la sat.

Cele mai bune fotografii vor fi selectate de un juriu specialist in domeniu si expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica. Dintre acestea, va fi ales si “Premiul publicului”, pe baza votului on-line. Votul publicului va incepe si se va desfasura in aceeasi perioada ca si jurizarea, respectiv 6 – 9 mai 2012

Criteriile juriului sunt: noutate, creativitate, originalitate si valoare artistica. Membrii juriului vor vota lucrarile inscrise, separat pe fiecare sectiune, fara a cunoaste numele lucrarii sau al autorului.

Castigatorul Marelui Premiu va fi invitat sa isi prezinte lucrarile intr-o expozitie personala in cadrul editiei urmatoare a Salonului National de Fotografie Turistica.

Sursa: http://www.infopensiuni.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s