Campionatului National de 10 Dansuri

Posted on

 

Clubul de Dans Sportiv Sportul Studentesc si Federatia Romana de Dana Sportiv organizeaza, intre 17 si 18 martie 2012, Campionatul National de 10 Dansuri, Campionatul National Under 21 si Cupa Universitas, competitii gazduite de catre Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cele doua zile de concurs vor debuta cu intrecerile din cadrul Cupei Universitas, care vor avea loc sambata, incepand cu ora 9:00, si duminica de la 10:00, perechile de dansatori putand fi admirate evoluand, pe ritmurile dansurilor standard sau ale celor latino americane, pe clasele D si E si pe categoriile Open basic si Open.

In continuarea acestora, in ambele zile de la ora 16:30, se vor desfasura concursurile Campionatului National de 10 Dansuri, duminica urmand sa se desfasoare si Campionatul National adresat sportivilor sub 21 de ani. Galele finale ale acestor campionate vor putea fi urmarite la sfarsitul fiecarei zile, de la ora 19:30.

Inscrierile in competitie se fac pana la data de 15 martie, pe http://www.dancesport.ro, taxa de participare fiind de 60 de lei/ pereche pentru fiecare dintre cele doua campionate si de 80 lei/ pereche pentru o sectiune, respectiv 100 de lei/ pereche pentru doua sectiuni ale Cupei Universitas.

Sursa: http://www.insport.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s