Targul de turism – primavara 2012! Invitatii on-line!

Posted on

Acum este momentul sa va faceti programul de vacanta pe anul 2012. Avand in vedere ca in weekendul ce urmeaza la Romexpo se desfasoara cel mai mare targ de turism din acest an si daca mai adaug faptul ca peste 200 firme de turism vor fi acolo, cu siguranta trebuie sa fi si tu.

Cel mai important eveniment dedicat turismului din Romania, isi propune si la aceasta editie sa reuneasca timp de patru zile atat profesionestii din domeniu, cat si publicul interesat de calatorii, vacante si programe de recreere. In acest scop, organizatorii si-au propus sa deschida portile tuturor celor implicati direct pe aceasta piata: autoritati de promovare regionala din România si strainatate, organizatii patronale si asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, edituri si institutii culturale, in vederea dezvoltarii si intampinarii exigentelor publicului consumator.

Peste 200 de companii din 25 de tari, pe o suprafata totala de peste 15.000 mp. Pentru editia de primavara a expozitiei, cea de-a XXVII-a, au confirmat deja participarea nume importante pe piata serviciilor de turism atat din tara, cat si din strainatate. Asadar, in perioada 15 – 18 martie 2012, vor fi prezentate oferte de turism pentru aceasta vara, circuite, destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, turism de tratament balnear etc. De asemenea, pentru profesionistii din turism vor fi ofertate servicii de transport, financiare si de asigurari, solutii IT si sisteme de rezervari, programe de învatamânt si formare profesionala în turism etc.

Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din România, cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT, cu Federatia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC si Organizatia Patronala a Turismului Balnear – OPTBR.

Târgul se va desfasura în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Pentru a va facilita accesul in cadrul manifestarilor expozitionale organizate in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, in calitate de vizitatori specialisti, va punem la dispozitie un instrument prin care va puteti genera o invitatie on-line.

Modul de obtinere al acestei invitatii este urmatorul: accesati manifestarea de interes, completati TOATE campurile obligatorii ale formularului – mentionam faptul ca nu pot fi inregistrate mai multe persoane cu aceeasi adresa de e-mail – apoi, dupa completarea acestuia, apasati “FINISH”. Apoi veti fi redirectionati catre site-ul http://www.romexpo.ro – ceea ce semnifica faptul ca v-ati inregistat cu succes. Intre timp veti primi la adresa de email introdusa un link ce trebuie validat in 24 de ore. Prin accesarea acestui link vi se va deschide o noua fereastra de browser pentru internet, care va contine invitatia cu codul de bare necesar pentru eliberarea tichetului de acces. Tichetul este valabil pentru un singur acces. In situatia in care dupa apasarea butonului “FINISH” nu sunteti redirectionati catre site-ul romexpo, va rugam sa verificati ca toate campurile obligatorii sunt completate. Va rugam sa va verificati adresa de email.

Invitatie on-line

Sursa: http://www.targuldeturism.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s