Targul Martisorului 2012!

Posted on

Accente NOI vă invită la TÂRGUL MĂRŢIŞORULUI BUCUREŞTI – ediţia a IV-a, care îşi deschide porţile în perioada 24 Februarie – 1 Martie 2012, între orele 10:00 – 21:00, la Palatul Copiilor.

Aşa cum v-am obişnuit, vă aşteptăm la cel mai îndrăgit târg de mărţişoare din Bucureşti, încă de la Dragobete. Aici găsiţi mărţişoare şi idei de cadouri în diferite ipostaze pe: căni, pahare, rame foto, magneţi, felicitări şi o gamă variată de produse unicat. Totodată, vă invităm să descoperiţi toată gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care vă vor ajuta să vă exprimaţi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese şi a citatelor celebre. Aşadar, Îndrăgostiţi-vă de Mărţişor!

Vizitaţi târgul, unde intrarea este liberă, şi veţi găsi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultură, pietre Swarovski, pietre preţioase, cosmetice, produse hand-made, obiecte realizate de artişti plastici şi populari. Astfel, expozanţii vin în întâmpinarea vizitatorilor, care îşi creează un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preţuri accesibile.

La fel ca la ediţiile precedente, atmosfera este întregită de mărţişoarele gastronomice reprezentate de produse tradiţionale, produse de confiserie, ciocolaterie şi multe alte delicatese.

În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creaţie în care copiii din “Centrul Educaţional Ascendent” şi copiii cu dizabilităţi din “Centrul Domniţa Bălaşa” vor modela în lut, vor picta şi decora obiecte din sticlă sau ceramică.

Aşa cum v-am obişnuit deja, participanţii la TOMBOLA PRIMĂVERII vor câştiga prin tragere la sorţi multe cadouri.

Uşor de reţinut: Târgul Mărţişorului! Dezbracă-te de Iarnă! Şi cine ştie ce alte surprize plăcute vă mai aşteaptă!

Organizator: Accente NOI
Parteneri: Palatul Copiilor Bucureşti
Eveniment: Târgul Mărţişorului 2012 – ediţia a IV-a
Tema: cadouri
Perioada de desfăşurare: 24 februarie – 1 martie 2012
Program de vizitare: 10:00 – 21:00
Intrarea liberă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s