Starneste pasiune prin dans:cursuri de tango argentinian!

Posted on

E iarna, e frig, e totul gri. Doriti sa va piperati un pic viata? Hai s-o coloram incepand de sambata, 4 februarie! Asadar, va invitam la cursuri de tango argentinian pentru incepatori, in fiecare sambata si duminica. Cursurile se adreseaza tuturor celor care vor sa faca primii pasi de tango argentinian, dar si celor care au mai dansat si vor sa aprofundeze bazele tangoului.

Modulul de incepatori dureaza 24 lectii, timp in care vom pune caramizile de temelie, iar pana la primavara, vom putea dansa confortabil si muzical la milonga (petrecerea cu muzica de tango). Locurile sunt limitate. Participarea nu este conditionata de inscrierea cu un partener.

PROGRAM: Sambata: 17:00 – 18:30 Curs de tango argentinian 18:30 – 20:00 Practica de tango Duminica: 11:00 – 12:30 Curs de tango argentinian

ADRESA: Happy Feet Studio Sos. Mihai Bravu, Nr. 223, Et.2, sector 3, Bucuresti Puncte de reper: statia de metrou “Piata Muncii” cladirea cu Optinova Registrul Comertului Biserica “Sf. Constantin Si Elena http://www.happyfeetstudio.ro

PRET: 25 RON per lectie 160 RON – abonament pentru 8 lectii, in care este inclusa si practica

INSCRIERI SI ALTE INFORMATII: lasastresa@gmail.com 0736 933 967 – Nadina Cazan Despre evenimente de tango in Romania, eticheta la milonga si alte lucruri interesante pentru initierea in tango, puteti afla frunzarind pagina “Beginners: Tango FAQ” aici: http://www.lasastresa.blogspot.com “El tango no esta en los pies. Esta en el corazon”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s