Figurile de ceara de la Muzeul de Geologie – live!

Posted on

In acest weekend  am ajuns la Muzeul de Geologie din Bucuresti si am avut placerea sa vad cele 37 de figurine de ceara in marime naturala care sunt aduse din Sankt Petersburg. Ele vor putea fi vizionte in aceasi locatie pana in data de 8 februarie iar pretul unui bilet este de 15 ron/adulti si 8 ron/minori iar daca doresti sa si fotografiezi se mai percepe o taxa de 10 ron.

Balcanismul si prostul gust l-am sesizat si cu ocazia vizitarii muzeului. Multi vizitatori se agatau de figurinele de ceara in conditiile in care scria peste tot ca nu este permisa atingerea lor. Curios este faptul ca organizatorii nu au dorit paza pentru acesta expozitie chiar daca in prima zi lui Harry Potter i-a disparut degetul mic iar azi unul dintre vizitatori era cat pe aici sa plece cu matura lui. La Londra si Amsterdam daca doar atingi o figurina esti dat afara!!!

Pentru  astfel de persoane am un singur cuvant de spus: CIVILIZATI-VA!!

Pentru toti ceilalti care nu vor ajunge la expozitie va fac un cadou: va prezint tot acest eveniment in fotografii cu toate detaliile afrente. Sper sa va bucurati de ceea ce vedeti si chiar numai aveti de ce sa dati 15 ron la intrare!

This slideshow requires JavaScript.

O saptamana frumoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s