Hipermarketurile Real va invita la cumparaturi non-stop in perioada 15-23 decembrie!

Posted on

În luna Decembrie 2011, magazinele real,- vor funcţiona în fiecare zi şi îşi vor întâmpina clienţii cu o mulţime de surprize, oferte speciale şi o atmosferă festivă.

Cele 25 de magazine real,- din România vor fi deschise non stop în perioada 15 – 23 Decembrie. Pentru a le oferi tuturor consumatorilor ocazia de a beneficia de ofertele şi promoţiile pregătite indiferent de programul lor, real,- a decis să deschidă magazinele inclusiv în ziua de 25 Decembrie 2011 şi în prima zi a anului 2012.

Pe lângă salariul de bază, angajaţii care vor veni la lucru în zilele de sărbătoare legală vor primi un spor în bani, precum şi timp liber în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă.

Compensaţia pentru lucrul în zilele de sărbătoare legală stabilita în  Contractul Colectiv de Muncă este de 300% (fiecare zi de lucru va fi compensată cu 200% plata în bani şi 100% timp liber). Deoarece în acest caz ambele sărbători legale vor fi în weekend, o compensaţie suplimentară de 15 – 20% va fi adăugată.

În cadrul companiei a fost realizată o comunicare internă intensivă, spre a informa tot personalul asupra motivelor care au dus la luarea acestei decizii şi asupra importanţei pentru consumatorii noştri. Pentru zilele de sărbătoare decizia de a veni la muncă le-a aparţinut angajaţilor noştri, programarea fiind realizată pe bază de voluntariat.

Programul magazinelor real,în perioada Sărbătorilor de Iarnă va fi precum urmează:

15 – 23 Decembrie: NON STOP

24 Decembrie: magazinele se vor închide la ora 21:00

25 Decembrie: magazinele vor fi deschise între orele 15:00 si 22:00

26 -30 Decembrie: program normal de funcţionare

31 Decembrie: magazinele se vor închide la ora 20:00

1 Ianuarie 2012: magazinele vor fi deschise între orele 15:00 – 22:00

Începând cu data de 2 Ianuarie 2012, toate hipermarketurile real,– îşi vor relua programul normal de funcţionare.

Excepţie va face doar magazinul real,- Bucureşti Cotroceni, care în această perioadă se va închide la ora 23:00.

În plus, real,- va dona în scopuri caritabile 1% din volumul vânzărilor care se vor realiza în data de 25 Decembrie.

“1% din totalul vânzărilor care se vor realiza pe data de 25 Decembrie 2011 vor fi donate în scopuri caritabile, în fiecare oraş unde real,- are deschise magazine. Opţiunea în ceea ce priveşte destinaţia acestor fonduri le aparţine în totalitate angajaţilor noştri de la nivel local, ca parte a angajamentului nostru de a sprijini dezvoltarea comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea. Sperăm ca aceasta măsura, prin care îi implicăm pe angajaţii noştri, dându-le posibilitatea de a-şi aduce contribuţia la ajutorarea celor care au cea mai mare nevoie, va contribui la întărirea legăturilor cu comunitatea locală”, a declarat Michel Lamoot, Director General la real,- Hypermarket România.

Sursa:www.retail-fmcg.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s