LIDL te provoaca la o sedinta de gatit!

Posted on

Pentru ca traim intr-o epoca a vitezei in care mancarea nu mai are gust, aspect si nici identitate, LIDL si eCuisine.ro te invita la o competitie de talent culinar, chiar inainte de Sarbatori.

Impreuna cu tine ii vom provoca pe cei mai cunoscuti bloggeri culinari de pe eCuisine.ro la o competitie exotica. Doua echipe conduse de cate un blogger vor gati chiar in fata noastra cate trei preparate delicioase si un desert. Departajarea se va face pe criterii de gust, aspect si rapiditate, iar echipa cea mai buna va fi premiata. Vom fi ghidati, desigur, de un bucatar cu experienta in gastronomia internationala.

In plus, vei participa la o sesiune de creativitate cu sfaturi si aplicatii practice pentru aranjarea mesei de Sarbatori alaturi de expertii revistei  Casa si Gradina.

Te asteptam, asadar, alaturi de LIDL si eCuisine.ro sambata, 17 decembrie, incepand cu ora 12:00, la Villa Rodizio din Capitala, pentru a reinventa gustul si placerea de a gati! Vom avea ocazia sa ne cunoastem, vom servi deliciile pregatite de competitori si te vom delecta cu multe premii-surpriza!

INSCRIE-TE ACUM! Locurile sunt limitate!

Daca vrei sa asisti la eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail cu subiectul “Vreau sa particip!” la adresa contact@ecuisine.ro. Nu uita sa precizezi numele si prenumele complete, dar si adresa si numarul de telefon mobil.

Confirmarile pentru participare vor fi facute pe data de 14 decembrie, in limita locurilor disponibile!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s