S-au deschis patinoarele in Bucuresti!

Posted on

Din 2 decembrie, programul patinoarelor din Cişmigiu şi Herăstrău va fi de luni până joi, între orele 10:00 – 21:00, vinerea şi sâmbătă de la 10:00 la 22:00, iar duminica de la 10:00 la 24:00, cu un program de două ore şi pauză de o oră, scrie Agerpres.

 Taxa de intrare pe patinoare va fi de 10 lei în cursul săptămânii (de luni până joi) şi de 15 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Preţul pentru închirierea de patine este de 10 lei pentru două ore. În perioada 1- 23 decembrie accesul este gratuit pe patinoarul din Cişmigiu în intervalul 10-12 de luni până vineri. De asemenea, vizitatorii care vor să patineze în Parcul Herăstrău (intrarea din Şos. Nordului) vor avea acces gratuit în perioada 01-16 decembrie, în intervalul 10:00- 12:00, de luni până vineri.
Patinoarul din Parcul Tineretului va fi deschis de luni până duminică în intervalul 10:00 – 22:00, iar preţurile sunt de 10 lei pentru acces şi 10 lei pentru închiriat patine.

De asemenea, după data de 9 decembrie va fi inaugurat şi patinoarul din Parcul Unirea. “În funcţie de sezon, în parcurile pe care le administrăm punem la dispoziţia bucureştenilor multiple posibilităţi de a-şi petrece timpul liber, iar patinoarele au devenit locul preferat în perioada Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Patinoarul Cişmigiu are o suprafaţă de 3.000 mp, iar cel din Herăstrău 1.500 mp.

Sursa: http://www.capital.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s