Recomandare cinematografica: Saga Amurg – Zori de zi (partea 1)

Posted on Updated on

Lansat cu mult fast saptamana trecuta, ‘Saga Amurg – Zori de zi”  a umplut si azi salile de cinema si probabil le va umple pentru mult timp, numai pe parcursul weekend-ului trecut 80.000 de persoane au vizionat acest film.

Supranumit de mai toti cinefili “Nunta anului”, filmul duce mai departe povestea din trecut ajungand la un deznodamant fericit pentru aproape toata lumea, Edward un vampir simpatic o astepata in fata altarului pe Bella, e femeie frumoasa si in acelasi timp  muritoare. In  seara de dinaintea marelui eveniment, mirele ii face cateva confidente din trecutul sau  pentru a avea sufletul curat dar astea o face pe ea sa aiba cosmaruri si sa ii dea de gandit.

Dupa nunta , au plecat in luna de miere pe langa  Rio de Janeiro, pe o insula pustie unde au dat frau liber dragostei lor.  Dupa  prima noapte de dragoste, mirele nu mai vrea sa se apropie de ea pentru a o proteja, el devenind o fiara la propriu in dormitor. Dupa numai 14 zile se intampla ceva ce era cumva impotriva firescului, ea ramanand insaricinata.

Chiar daca nu stie ce va fi, un om normal sau un vampir, Bella hotaraste sa duca sarcina pana la capat si asta o aduce pe patul de moarte. Toate acestea duc la lupte sangeroase intre vampiri si varcolaci fiecare  tabara avand cate un legamant de urmat. Singura scapare a ei este ca Edward sa o transforme in vampir. Oare va face lucrul acesta chiar daca o iubeste imens, si chiar daca ……lucrul acesta o va salva?

Va las sa vedeti un film plin de pasiune, de dragoste , de suferinta si  nu in ultimul rand de onoare!

P.S. Poate fi vazut acest episod chiar daca nu ai vazut pana acum nici o alta parte, filmul in sine are un subiect si un inteles!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s