Campionatul de gatit in aer liber la Bucuresti!

Posted on

sociaţia Culturală Euro Est Alternativ organizează între 21 – 23 octombrie 2011 la Bucureşti, ediţia Plaza România a evenimentului Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – competiţie continentală certificată de World Association of Chefs Societies (WACS)!

Ca şi la celelalte ediţii, organizatorii au invitat pe lângă specialiştii culinari din România şi maeştri bucătari recunoscuţi la nivel internaţional. Printre invitaţi se numără maeştrii: Charlie Fadida (căpitan al echipei olimpice a Israelului), Elena Schramko (organizatoarea Cupei Kremlinului), Guido Debono (preşedintele Asociaţiei Bucătarilor din Malta), Hay Schwartz (preşedintele Asociaţiei Bucătarilor din Israel), Spyros Dimitriou (consultant gastronomic), Reuven Harel (preşedintele de onoare al Asociaţiei Bucătarilor din Israel), Jyrki Yli-Uotila (preşedinte Eurotoques Finlanda), Thomas Gugler (Vice-Preşedinte al Asociaţiei Bucătarilor din Arabia Saudită), Răzvan Cucui (redactor-şef Bucătăria pentru toţi), Uica Mihai (prezentator TVR Timişoara), Cosmin Zidurean (prezentator TVR1) şi mulţi alţii.

Ca şi la celelalte evenimente organizate de A.C.E.E.A., şi de data aceasta vor fi pregătite demonstraţii culinare pe scenă, concerte şi două demonstraţii-record cu peste 4.000 de porţii oferite gratuit publicului.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

VINERI, 21 OCT

16.00 – Festivitatea de deschidere a evenimentului
16.10 – Lansarea Muzeului de Obiecte Viticole Gastro
16.20 – Gastro – show Mihai Uica
16.30 – Gastro – show Palestina
17.30 – Gastro – show Albania
18.30 – Gastro – show Israel
19.30 – Gastro – show Cristi Sora, Chef TV Paprika
20.30 – Parada Somelierilor
21.00 – Gastro – show Jyrki Yli – Uotila
22.00 – Închiderea programului

SÂMBĂTĂ, 22 OCT

10.00 – Înscrierea concurenţilor
11.00 – Preluarea standurilor de către concurenţi
12.00 – Startul competiţiei de Preparate Culinare Reci
13.00 – Record Gastronomic Internaţional – Gulaş Secuiesc
13.15 – Grupul Fargolino
13.45 – Trupa Mini Trouble Crew
14.15 – Gastro – show Mihai Uica
15.00 – Gastro – show Răzvan Cucui
16.00 – Gastro – show Egipt
17.00 – Finalizarea Recordului / Certificarea Internaţională a Recordului / Împărţirea a 2.000 de porţii către public
18.00 – Gastro – show Antonio Passarelli
18.45 – Concurs de spălat viteză a tigăii uriaşe
19.00 – Gastro – show Charlie Fadida
20.00 – Concert Sensor
20.45 – Parada Somelierilor
21.00 – Ceremonia de Decernare a Premiilor

DUMINICĂ, 23 OCT

9.00 – Înscrierea concurenţilor
10.00 – Preluarea standurilor de către concurenţi
11.00 – Startul competiţiei de Gătit în Aer Liber
12.00 – Record Gastronomic Internaţional – Ghiveci Măcelăresc
12.30 – Grupul Fargolino
13.00 – Trupa Trbl Crew
13.30 – Gastro – show Alexandru Nagy
14.15 – Jurizarea echipelor de concurenţi
15.00 – Gastro – show Irina Hriapca
16.00 – Gastro – show Nelu Fatol
17.00 – Finalul Competiţiei de Gătit în Aer Liber
18.00 – Finalizarea Recordului/Certificarea Internaţională a Recordului/Împărţirea a 2.000 porţii către public
18.15 – Concurs de spălat viteză a tigăii uriaşe
19.00 – Gastro – show Spyros Dimitriou
20.00 – Concert ALIAS
21.00 – Parada Somelierilor
21.30 – Ceremonia de decernare premii

Toată lumea este aşteptată să ia parte la cel mai mare eveniment gastronomic al anului!

Sursa: http://www.calendarevenimente.ro

One thought on “Campionatul de gatit in aer liber la Bucuresti!

    […] Mai multe detalii despre programul evenimentului decat pe pagina oficiala a evenimentului, gasesti aici. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s