Conventia internationala de tatuaje, 14-16 octombrie la Bucuresti!

Posted on

În weekendul 14 – 16 Octombrie, cei mai buni artişti din lume participă la întâlnirea anuală de la Bucureşti. Cea de-a doua ediţie a celui mai mare eveniment de gen din România va avea loc la World Trade Center în timpul zilei, iar nopţile vor fi petrecute în clubul Fire.

… începând cu “welcoming party”-ul de joi şi continuând în fiecare seară până duminică la petrecerea de final a convenţiei.

Renumiţi artişti de peste hotare vor fi prezenţi la World Trade Center Bucureşti pentru a-şi arăta măiestria: George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda) şi mulţi alţii.

Dacă în timpul zilei cei mai talentaţi artişti vor lucra de zor pe pielea românilor veniţi la convenţie şi vor asculta muzica DJ-ului Radu Crişan, în timpul serilor convenţiei, va fi muzică live în Fire: joi avem în program concertul „Up to Eleven”, vineri vom avea parte de o noapte nebună cu Nightlosers, iar sâmbătă, „Hellz Ballz – Romanian AC/DC tribute band” şi Ski King (DE) – „urmaşul lui Elvis Presley şi Johnny Cash” ne vor ţine pe jar până la răsărit.

DJ Radu Crişan va mixa pe parcursul celor 3 zile de convenţie. Pasiunea lui pentru muzică i-a fost provocată încă din copilărie de către părinţi, mari iubitori de muzică, de asemenea. Şi-a început cariera ca DJ rezident în club Mozart, dar şi ca organizator de petreceri underground împreună cu Mihai Mihalcea (DJ akaroz). Radu Crişan preferă muzica electronică din genul “house”-ului, de la „deep-house” până la „tech-house”.

Nightlosers va concerta în Fire vineri seară. Original “Ethno-Blues-Band” din România, trupa recunoscută pentru talentul de a împleti acustic muzicile tradiţionale din estul Europei şi „blues”-ul american, plusând în amestec pasiune, umor, talent şi dedicaţie, va începe noaptea de petrecere cu voie bună într-un mare stil caracteristic.

Biletele, în valoare de 30 RON/zi şi abonamentele în valoare de 70 RON pentru întreaga perioadă a Convenţiei Internaţionale de Tatuaje, în preţ fiind inclus accesul la afterparty-urile din Clubul Fire, pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro şi myticket.ro.

Sursa: http://www.calendarevenimente.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s