Voteaza B’ESTFEST Summer Camp 2011 la UK Festival Awards 2011!

Posted on

Noul concept de „summer camp” propus de B’ESTFEST s-a dovedit a fi de bun augur pentru editia din acest an a festivalului, acesta fiind nominalizat la o noua editie a premiior UK Festival in cadrul categoriei Best Overseas Festival! Fanii B’ESTFEST il vor putea sustine votand direct pe pagina oficiala a evenimentului: http://www.festivalawards.com/, inscriindu-se astfel in cursa pentru invitatii la urmatoarea editie a festivalului ce va fi declarat castigator. B’ESTFEST Summer Camp 2011 s-a desfasurat in perioada 1-3 iulie pe islazul comunei Tunari, printre artistii prezenti numarandu-se Skunk Anansie, Mika, Pendulum, Flogging Molly, Roger Sanchez, Lamb, Asian Dub Foundation, House of Pain, Hadouken! si Nero.

Dupa editia din acest an, B’ESTFEST si-a trecut in CV o noua performanta, fiind nominalizat in cadrul UK Festival Awards alaturi de nume precum Coachella (Statele Unite), Lollapalooza (Statele Unite), Dour (Belgia), Exit (Serbia), Lowlands (Olanda), Pinkpop (Olanda) sau Spirit of Burgas (Bulgaria). Castigatorul va fi ales in urma voturilor exprimate online pe site-ul oficial al evenimentului, (http://www.festivalawards.com/) cei care vor vota avand sansa de a castiga doua invitatii la editia din 2012 a festivalului castigator. Anul acesta, ceremonia in cadrul careia vor fi decernate premiile se va desfasura pe data de 15 noiembrie in legendara Roundhouse din Londra, la aceeasi data urmand a fi facut public si numele fericitului castigator al celor doua bilete.
Nominalizarea festivalului pentru titlul de Best Overseas Festival in cadrul UK Festival Awards nu reprezinta prima performanta internationala de acest gen pentru B’ESTFEST, acesta fiind nominalizat la aceeasi categorie si in anul 2009, dupa ce in 2008 fusese deja inclus pe lista celor mai bune festivaluri europene in cadrul Best European Festival Awards.
B’ESTFEST a revenit anul acesta dupa un an de pauza, propunand publicului un nou concept de festival: B’ESTFEST Summer Camp 2011. Trei zile si trei nopti de party, peste 40 de ore de muzica live, un camping generos si nenumarate experiente de neuitat i-au intampinat pe cei 38.000 de spectatori ai celei de-a patra editii B’ESTFEST si totodata prima de Summer Camp! Filmari si fotografii pot fi gasite atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook http://www.facebook.com/Bestfest.Romania) si Twitter (http://twitter.comBestfest_ro/) ale evenimentului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s