Se redeschide muzeul Antipa!

Posted on

Muzeul Antipa se redeschide sambata, 17 septembrie, dupa trei ani in care a fost renovat si modernizat.

Cei care vor vizita sau revizita acest muzeu vor avea surpriza sa descopere intr-un nou cadru, modernizat, exponate celebre precum scheletul de Dinotherium gigantissimum, singurul complet din lume, sau renumita colectie de fluturi.

Cele 2.000 de exemplare de animale naturalizate sunt expuse in mediul lor natural recreat, in ipostaze cat mai naturale. Publicul se poate informa prin intermediul info-touch-uri, dar se pot ghida si prin intermediul dispozitivelor de inchiriat dotate cu casti, in ambele cazuri informatiile fiind puse la dispozitie in limbile romana si engleza, dar si de personalul specializat al muzeului.

In cadrul muzeului va exista o sala multimedia, unde se vor tine, de la 1 octombrie, diferite cursuri si ateliere dar si o cafenea, la parterul muzeului.

Biletul de intrare la Muzeul Antipa va fi de 20 de lei, suma din care se vor practica reduceri pentru pensionari, elevi, studenti etc. Muzeul isi redeschide portile sambata, de la ora 10.00, si va putea fi vizitat de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

Sursa: http://www.feshionlife.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s