Hai la maraton duminica 11.09.2011 de la ora 9.00 in piata Charles de Gaulle!

Posted on

Duminică, 11 septembrie, ora 9,
în Parcul Herastrau – intrarea Charles de Gaulle

Esti bucurestean? Sau cetatean al altui oras? Te simti parte din societatea civila?
Alearga alaturi de membrii organizatiilor nonguvernamentale, participanti la ONG Fest si alaturi de sportivi celebri !

Aceasta este ultima acțiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. În parteneriat cu ONG Fest, scopul Crosului Societății Civile este acela de a promova un stil de viață sănătos prin sport și de a atrage cât mai multe persoane interesate a se implica în activități caritabile. De asemenea, prin acest cros, încurajăm bucureştenii să continue antrenamentele şi să participe la una din probele ediţiei a IV-aRaiffeisen Bank Bucharest International Marathon.

Sunt invitaţi campioni ai sportului românesc, ziarişti, personalităţi din diferite domenii. Așteptăm, la fel ca și în anii trecuți, amatori, veterani și chiar sportivi de performanță: Doina Melinte – multipla campioana la atletism,Doina Ignat – multipla campiona la canotaj, Viorica Susanu – multipla campioana la canotaj, Andreea Raducan – multiplă campioană la gimnastica, Monica Rosu – campiona olimpica la gimnastica, Georgeta Damian – multipla campioana la canotaj, Veronca Gogeanu– multipla campioana la canotaj, Camelia Lupascu – vicecampioana mondiala la canotaj și multe alte personalităţi – surpriză.

Alături de aceștia sunt așteptate persoane de toate vârstele pasionate de mişcarea în aer liber.
Sunt invitați părinți și copii, cu posibilitatea de a alerga împreună și de a participa la activităţile speciale, ce se vor desfășura în timpul crosului.

Sumele de bani colectate din donaţii vor fi direcţionate către organizațiile caritabile partenere: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Pentru inscriere si mai multe detalii va rog sa intrati pe site-ul www.http://bucharest-marathon.com/en/evenimente/crosul-societatii-civile/ si sa completati formularul.

Agenda evenimentului:
8:00 – Inregistrare alergatori
9:30 – Start
11:00 – Conferinta de presa, la Bon Ton Palace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s