Week-end la Soveja cu doar 198 de ron pentru 2 persoane!

Posted on

Pensiunea Perla Vrancei din Soveja va asteapta sa petreceti 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus pentru 2 persoane la doar 198 lei. Bonus: Acces la piscina, fitness, terenuri de sport + 20 % reducere la comenzile din restaurant!

Informații despre ofertă

Pentru a comanda oferta accesati butonul “Cumpara Acum” inainte ca timpul ramas sa expire. Apoi alegeti modalitatea de plata: Online cu ajutorul cardului sau prin transfer bancar.

• La doar 250 de km de Bucuresti, in statiunea cu cel mai ozonat aer din Europa, te asteapta Pensiunea Perla Vrancei ce te invita in mijlocul padurii de brazi, la o altitudine de 650 m, pentru a te bucura de peisajele panoramice si de cea mai buna terapie impotriva stresului.

• Pensiunea Perla Vrancei va invita in Soveja-Dragosloveni, in mijlocul padurii de brazi, pentru a va bucura de cea mai buna terapie impotriva stresului: cel mai ozonat aer din Europa.

• Constructia imbina stilul rustic cu elemente moderne pentru un plus de eleganta si confort; spatiile de cazare sunt dotate cu toate utilitatile, iar profesionalismul si amabilitatea personalului completeaza ceea ce numim un pachet de servicii ireprosabil, garantia unei experiente de neuitat, o experienta de 5 margarete.

• Vrancea, tinut de balada si legenda, o straveche vatra a etnografiei si folclorului romanesc si a unor valori culturale remarcabile, este completat de un peisaj natural de un pitoresc aparte, in care sunt ocrotite monumente ale naturii de o frumusete mirifica : Cascada Putnei, Rezervatia Cheile Tisitei, Pastravaria Lepsa, Schitul Lepsa, Mausoleul de la Soveja, Focul viu de la Andreiasu, unic in tara. Padurile adapostesc o fauna variata : cocosul de munte, acvila de stanca, cerbul, ursul, mistretul, lupul.

Termeni voucher

Foloseste voucherul in perioada 15 septembrie – 2 ianuarie.

• Pentru a beneficia de oferta, voucherul trebuie printat si prezentat partenerului.

• O data ce plata a fost inregistrata, vei primi cuponul insotit de codul unic in contul personal de pe VacanteReduse, sectiunea “Cupoanele mele”.

• Va recomandam ca dupa confirmarea platii si obtinerea codului unic de validare a voucherului, sa efectuati rezervarea la partenerul nostru, folosind datele de contact tiparite pe voucher.

Puteti solicita relatii despre oferta si rezervari la numarul de telefon 0771 174 519.

• Plata online se proceseaza printr-un sistem securizat, cardul dumneavoastra este in siguranta. Puteti plati si prin transfer bancar.

Voucherul include tariful de cazare pentru 2 persoane pentru 2 nopti in camera dubla la Pensiunea Perla Vrancei din Soveja.

• Este interzis accesul cu animale de companie in incinta pensiunii.

Pe baza voucherului  beneficiezi de acces la piscina, sala de fitness, terenuri de sport + 20 % reducere la comenzile din restaurant!

• Este interzis accesul cu produse alimentare din afara pensiunii. Este recomanda servirea mesei in cadrul restaurantului Pensiunii Perla Vrancei.

 

Oferta o puteti gasi pe www.vacantereduse.ro pana pe data de 16.09.2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s