Concertul Red Hot Chili Peppers se va vedea si in Romania la Light Cinema!

Posted on Updated on

RED HOT CHILI PEPPERS

EXCLUSIV IN ROMANIA LA THE LIGHT CINEMA

SUPER CONCERT LIVE KOLN GERMANIA

LANSAREA NOULUI ALBUM: “I’M WITH YOU”

TRANSMIS IN DIRECT PRIN SATELIT

LANSAREA CELUI DE-AL 10-LEA ALBUM RED HOT CHILI PEPPERS:

“I’M WITH YOU” IN CADRUL UNUI CONCERT LIVE TRANSMIS IN DIRECT PRIN SATELIT DIN GERMANIA IN CINEMATOGRAFE DIN INTREAGA LUME SI LA THE LIGHT CINEMA LIBERTY CENTER

MARTI, 30 AUGUST, ORA 22:00
TARIF BILET 60 LEI

Biletele sunt disponibile pe: www.lightcinemas.ro si la casele de bilete The Light Cinema

Trupa Red Hot Chili Peppers, formata din solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, tobosarul Chad Smith si chitaristul Josh Klinghoffer, aduce noul sau album “I’m With You” pe scena mondiala printr-un concert live transmis in direct prin satelit in cinematografe din intreaga lume precum si in Romania exclusiv la The Light Cinema. Trupa va interpreta in HD piese de pe ultimul album, urmate de cateva dintre cele mai cunoscute piese ale lor in cadrul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You. Este prima – si singura – data cand noul lor album va fi lansat in aceasta maniera.

Biletele pentru Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You s-au pus deja in vanzare pe http://www.lightcinemas.ro si la casele de bilete, iar trailerul evenimentului poate fi vizionat pe pagina de Facebook a The Light Cinema (www.facebook.com/TheLightCinema) sau http://www.youtube.com/watch?v=tKxefLzdgMI

Concertul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You va fi capturat live in HD din Koln, Germania de catre Splinter Films, marti, 30 august, si va fi transmis cateva ore mai tarziu in aceeasi seara in cinematografe din SUA, Canada, Europa si America de Sud, iar in Romania va fi transmis exclusiv la The Light Cinema. Peste 900 de cinematografe din intreaga lume vor transmite acest eveniment.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din istoria rock-ului, Red Hot Chili Peppers a vandut peste 60 de milioane de albume in intreaga lume, a castigat 6 premii Grammy si detine recordul all-time pentru prezenta in topuri radio, cu 11 single-uri si un total de 81 de saptamani. Ultimul single se numeste “The Adventures of Rain Dance Maggie” si este difuzat de catre posturi radio din intreaga lume.

Inregistrat la  East West in Los Angeles si Shangri-la in Malibu, California., “I’m With You” a fost realizat de catre Rick Rubin, cel care le-a produs si ultimele 5 albume, “Stadium Arcadium” (2006), “By The Way” (2002), “Californication” (1999), “One Hot Minute” (1995), and “Blood Sugar Sex Magik” (1991). Albumul a fost finalizat de catre Andrew Scheps si Greg Fidelman.

I’m With You” se va lansa in SUA si Canada marti, 30 august 2011, si international la diverse date prin Warner Bros. Records.

Puteti descarca imagini Red Hot Chili Peppers de aici, iar trailerul evenimentului poate fi descarcat de aici.

Sursa: Light Cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s