Ziua Nationala a Fructelor se serbeaza in Herastrau!

Posted on

Sunteti asteptati pe 18 – 19 iunie in Herestrau pentru a sarbatori Ziua Nationala a Fructelor impreuna cu Granini. Vor fi prezenti cu fructe, mult suc si concerte in orasul tau pentru doua zile. Sambata, 18 iunie, poti veni oricand intre ora 10:00 dimineata si 22:00, iar duminica, 19 mai, te asteptam de la 10 dimineata pana seara la 18:00.

Distractie e un cuvant mic pentru ce urmeaza sa se intample cu ocazia Zilei Nationale a Fructelor. Nu ai cum sa te plictisesti in cele 4 zone amenajate pentru evenimentele ce urmeaza sa aiba loc.

In Zona de relaxare te bucuri linistit de un suc la barul Granini sau la terasa, in asteptarea evenimentelor. Sau poate vrei sa bei unul dintre cocktail-urile noastre speciale ori sa incerci o salata de fructe inedita. In Zona targ si premiere gasesti puncte de vanzare cat si concursul de selectare a celor mai buni degustatori din orasul tau. Nu ezita, participa sa devii degustatorul Granini.

Bineinteles atractia principala – Zona concerte unde vor canta sambata incepand cu ora 18:00 – Smiley, Keo; ConectR, Sava iar duminica de la ora 20:00 te distrezi cu Andreea Balan, DJ Sava & Directia 5.

Daca veniti cu cei mici, si stim ca asa veti face, pentru ca se vor distra si ei foarte bine, ii puteti duce in Zona pentru copii unde se vor juca pe Wii, vor fi pictati pe fata de profesionisti si se vor distra cu mascotele noastre, fructele.

Ramane doar sa te prezinti si noi ne ocupam de restul. Toate detaliile sunt pregatite, fructele sunt pregatite, piramidele de fructe sunt construite, distractia te asteapta iar sarbatoarea Ziua Nationala a Fructelor e gata sa inceapa la tine in oras.

Sursa: http://www.ziuanationalaafructelor.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s