Expoziție Națională de Violete Africane – la Muzeul Național de Geologie, în perioada 3 – 5 iunie 2011!

Posted on

Muzeul Național de Geologie găzduiește, în perioada 3 – 5 iunie 2011, Expoziția Națională de Violete Africane și alte gesneriaceae (streptocarpuși, sinningii și episcii). Cei interesați vor putea admira soiuri deosebite cu flori în formă de stea, viespe sau clopoțel, în două sau mai multe culori, cu petale ondulate, duble sau bordurate.

Pe data de 3 iunie, reprezentanții Clubului de Gesneriaceae din România, alături de colegi din Bulgaria și Republica Moldova, vor desemna cea mai frumoasă violetă africană în categoriile: violete africane standard, variegate, mini/semimini, trail, cea mai frumoasă plantă din familia gesneriaceae, precum și “Best in Show”. Totodată, pe parcursul expoziției, iubitorii de violete africane vor putea afla informații utile despre plantarea unei frunze, separarea puilor de frunza-mamă, transplantarea unei violete mature cu întinerire, precum și despre formarea violetelor trail.

Expoziția, organizată de Clubul de Gesneriaceae din România și găzduită de Muzeul Național de Geologie (Șos. Kiseleff nr.2), poate fi vizitată în perioada 3 – 5 iunie 2011, în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Sursa: http://www.artspirit.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s