Bilete reduse cu 15% la „Samaia – The Georgian Legend”!

Posted on Updated on

In acest sfarsit de saptamana romanii pot cumpara bilete mai ieftine la spectacolul „Samaia – The Georgian Legend”, ce va avea loc in octombrie la Sala Palatului din Bucuresti!

„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro se continua si in aceasta saptamana, cu spectacolul „Samaia – The Georgian Legend”!
In perioada 26-29 mai, romanii au ocazia sa cumpere bilete la Spectacolul „Samaia” mai ieftine cu 15%! Oricine cumpara un bilet la categoria 1, 2 sau 3, va beneficia de un pret mai mic cu 15%!
Aceasta promotie este valabila doar in perioada 26-29 mai (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe http://www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!
Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a doisprezecea saptamana in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe biletoo.ro are parte de o reducere de pret!
Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 50 RON – categoria 5

– 75 RON – categoria 4

– 100 RON – categoria 3, pret intreg (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 RON!)

– 150 RON – categoria 2, pret intreg (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127,5 RON!)

– 200 RON – categoria 1, pret intreg (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 RON!)

– 250 RON – categoria Vip
„Samaia” este un spectacol ce isi trage originile din Georgia! Cei mai buni artisti georgieni si-au unit fortele pentru a promova peste tot in lume cultura caucaziana si valorile georgiene! Povestea spusa de artistii georgieni este aceea a primei regine din istoria tarii: regina Tamar. Aceasta a condus lupta de independenta a poporului sau, in perioada domniei ei Georgia devenind cel mai puternic regat din Orientul Mijlociu! Tamar s-a dedicat cu abnegatie poporului si bisericii, aparand ortodoxia si construind nenumarate biserici si manastiri! A fost si este foarte iubita de catre georgieni, acestia construind o intreaga cultura in jurul femeii ce a inceput sa conduca tara inca de la varsta de 12 ani! Ea era recunoscuta pentru blandetea, intelepciunea si evlavia ei, georgienii celebrand-o pe puternica loc conducatoare prin nenumarate legende, balade si melodii! Poemul “The Knight of the Panther Skin” – una dintre capodoperele literaturii georgiene o are ca tema chiar pe regina Tamar! Dupa moartea lui Tamar, biserica ortodoxa georgiana a sanctificat-o, ziua de 14 mai devenind ziua Sfintei Tamar!
„Samaia” concureaza cu cele mai renumite show-uri de balet contemporan din lume! Este o poveste ce impleteste binele cu raul, razboiul cu victoria si dragostea cu ura! Este un show expoziv – la propriu; explozia de culori luminoase, curcubeul de lumina orbitoare si eruptia de energie fiind elementele ce fac din acest show o adevarata sarbatoare a culturii georgiene!
~~Spectacolul „Samaia – The Georgian Legend” este organizat de Project Events si va avea loc pe data de 16 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti!~~

Sursa: http://www.ecomunicate.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s