Ce ar trebui sa ii spui unei femei!

Posted on

Exista pe piata publicatiilor de femei milioane de pagini, de articole scrise pentru a ne descifra pe noi. De unde trag concluzia ca „misterul feminin” paleste in fata celui masculin. Ati vazut sa ne intrebam noi atat in legatura cu ce vreti voi? Nu. In primul rand, pentru ca ne incredem in realitatea empirica. Nu in mituri si fantasme.

Incercarile lor de a patrunde un zid pe care tot ele l-au ridicat. Nu inteleg de ce trebuie sa citesti tone de maculatura pentru a afla ce vrea cel de langa. De ce nu poti intreba, pur si simplu. Nu inteleg de ce trebuie sa ceri parerea altor 5000 de toante in legatura cu o persoana pe care ele nu au vazut-o niciodata. Sa vedem de ce fac femeile aceste lucruri care tipa a penibil si a disperare.

Nevoia de „mister”. Femeia nu poate accepta ca in viata ei actiunile si reactiunile au explicatii cat se poate de logice. Daca el nu vorbeste cu tine, poate insemna ca pur si simplu nu are chef. Ca il plictisesti. Simplu. Nu, ea nu se poate multumi cu o asemenea explicatie. Si atunci ia legatura cu altele pentru a pune bazele unui misticism. „Nu vorbeste cu mine pentru ca e introvertit. Pentru ca, in copilarie, parintii nu au comunicat destul cu el. Pentru ca se gandeste la alta. Pentru ca este tulburat ontologic. Pentru ca are viziuni. Pentru ca are halucinatii. Pentru ca e dependent de droguri. Pentru ca se gandeste sa candideze la presedintie. Pentru ca vrea sa ma ceara de nevasta, dar se teme ca nu va face fata provocarilor casniciei.”

Cand deschide o pagina online, femeia stie dinainte ca acolo va gasi alte creaturi asemenea ei si ca bula iluzorie in care traieste ii va fi alimentata, nu sparta. Are nevoie de iluzie, de neinteles, de incomprehensibil ca de ruj. Deci, mare, disperata nevoie. Instinctul de turma functioneaza si lumea merge inainte. Fiecare dintre partenerele de „descifrare” ii va alimenta obsesia, niciuna nu-i va trage perechea de palme necesara revenirii la realitate. Femeile au darul acesta. Fiecare dintre ele secreta iluzii si minciuni pentru celelalte. Fiecare contribuie, cu partea ei, la marea stupizenie universala.

Nevoia de probleme. Cand nu are probleme reale, femeia le inventeaza. Din pacate, relatiile cu sex opus reprezinta cel mai manos teren si cel care necesita cea mai slaba imaginatie. Nu trebuie sa inventezi cine stie ce. Desi se mai produc si surprize la acest nivel cu anumite minti plasmuitoare de sf-uri. In general, insa, tabloul nu e deloc variat. Plictiseala e atat cat poate genera o femeie. Ca sa isi justifice siesi si celorlalti timpul pierdut, ratarea, femeia poarta lupte imaginare cu dusmani imaginari.

De-asta e bine sa le tinem cat mai ocupate. Sa le distribuim diverse sarcini. Momentele de inactivitate sunt cel mai mare dusman al fericirii feminine. Iar de fericirea lor, depinde linistea noastra. Idei:

1. Daca intr-o seara intentionati sa beti 4 beri si sa mancati 2 pungi de alune la ele, indicat este sa va trimiteti consoarta la magazin de 6 ori. Pentru fiecare produs in parte, un drum. Este foarte posibil ca ea sa protesteze si sa replice „Dar ce sunt eu, sclava ta?”. In acest moment, veti interveni cu delicatete, o veti mangaia parinteste pe crestetul capului si ii veti sugera sa-si cumpere si un ruj. Sau un elastic de par. E adevarat, va va costa mai mult, dar merita.

2. In vacante, propuneti-i cat mai mult efort fizic. De exemplu, ii puteti spune ca va castiga o minge de plaja daca da trei sute de ture de plaja. Femeile nu se pot abtine cand vine vorba de gratuitati. „Exercitiul” acesta o va tine ocupata pana la sfarsitul dupa-amiezei cand te vei putea bucura de o cina in liniste si lipsita de suspiciunile de tipul „vezi sa nu-ti pice globii oculari in decolteul chelneritei”.

3. Daca o auzi ca vrea sa se inscrie la cursuri de olarit, chit ca nu calca prin bucatarie, la cursuri de desen chiar daca nu e in stare sa deseneze nici un segment de dreapta, la cursuri de aranjat buchete de flori chiar daca uita sa le ude si pe alea de acasa, incurajeaz-o. Oricat de inutile iti par. Ii vor tine mintea ocupata si gura departe de tine.

Sursa: http://www.flu.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s