Concurs international de tenis U12 la Bucuresti!

Posted on

In perioada 9-15 mai 2011 Daimon Club impreuna cu F R Tenis , I T F si Tennis Europe, organizeaza prima editie “International Championships of Romania U12”, cel mai important concurs rezervat copiilor pana la varsta de 12 ani.

Daimon ClubDaimon Club

In perioada 9-15 mai 2011 Daimon Club impreuna cu F R Tenis , I T F si Tennis Europe, organizeaza prima editie “International Championships of Romania U12”, cel mai important concurs rezervat copiilor pana la varsta de 12 ani.

In cadrul acestui  eveniment vor participa peste 120 de sportivi atat din echipe nationale cat si sportivi individuali din 9 tari : Franta,Turcia, Italia, Belarus, Istrael, Moldova, Ucraina, Rusia si Romania.

Concursul va incepe pe 9 mai ora 09:00 si se va incheia duminica 15 mai ora 14:00 cu o festivitate de premiere menita sa rasplateasca castigatorii cu diplome si cupe. Castigatorul va fi desemnat campion international la categoria 12 ani din cadrul celui mai important concurs de tenis din Romania.

Organizatorii au pregatit foarte multe surprize pentru participantii la eveniment.

Miercuri 11 mai, ora 12:00 sportivii vor avea posibilitatea de a juca cate un meci demonstrativ cu  jucatoarea romanca clasata in prima suta a clasamentului WTA.

Joi 12 mai Daimon Club va organiza pentru sportivi: “Players Party” petrecere ce va avea loc in Lounge-ul Clubului Daimon incepand cu ora 20:00.

In cadrul competitiei se vor desfasura meciuri de dublu: fete si baieti iar la sfarsitul concursului vor fi 4 finale: 2 la simplu: fete si baieti si 2 la dublu: fete si baieti.

Despre DAIMON INTERMED 96 S.R.L.

Clubul Daimon este deschis din anul 2003 si ofera o paleta larga de servicii: 5 terenuri de tenis, 3 terenuri de fotbal, Centru Wellness cu piscina interioara, sala de fitness, sala de aerobic, sala de spinning, masaj, solar, Restaurant cu specific italienesc dar si Club cu piscina exterioara.

Daimon Club este situat in Parcul Tineretului vizavi de Sala Polivalenta (Calea Piscului nr 10).

Sursa: www. comunicatedepresa.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s