Mergi la concertul INNA doar cu 40 ron!

Posted on Updated on

 Oferta o puteti gasi pewww.dealmania.ro si este valabila pana duminica (8 mai) orele 23.59. In loc sa platesti 80 de ron , cu acesta oferta poti plati doar 40 de ron!

Cu siguranta ai auzit de INNA, cea mai in voga artista, atat nationala, cat si internationala. Si cu siguranta ai auzit de primul ei concert in Romania care va avea loc pe 17 mai 2011. Ca sa nu-ti mai faci probleme legate de banii dati pe bilet, Dealmania si FHM iti ofera biletele la senzationalul concert cu doar 40 lei, in loc de 80 lei.

Concertul, organizat de FHM, va avea loc in data de 17 mai la Arenele Romane. INNA va canta alaturi de trupa Sensor, care se va ocupa de atmosfera incendiara, iar in deschidere vor fi Play&Win, Akcent si Alex Velea.

INNA, pe numele ei real Elena Alexandra Aposteanu, este cel mai cunoscut artist roman al momentului, succesul ei incontestabil la nivel european si mondial transpunandu-se in vanzari de zeci si sute de mii de albume, rasplatite cu discuri de aur si platina.

Melodii precum “Hot”, “Love”, “Deja Vu”, “Amazing”, pe care suntem siguri ca le-ai fredonat pana acum de nenumarate ori, au ajuns rapid pe cele mai inalte locuri in topurile internationale. Totodata, INNA este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat nu mai putin de 5 premii la Romanian Music Awards.

Imensul succes international al INNEI este certificat si de peste doua milioane de fani declarati pe pagina de Facebook, dar si de faptul ca, in 2010, a fost declarata “Cea mai sexy femeie din lume” de catre cititorii revistei FHM.

Atentie, insa, trebuie sa te grabesti sa cumperi voucherul, caci oferta este limitata!

Iti dorim o seara de concert „hot”!

Reguli de utilizare vouchere

Voucherul este valabil doar pe data de 17 mai 2011, pentru accesul la concertul INNA, de la Arenele Romane, Bucuresti. Poti cumpara cate vouchere doresti, dar tu poti folosi doar unul singur. Pe celelalte, le poti face cadou prietenilor tai despre care stii ca-si doresc sa mearga si ei la concert.

Poti intra in posesia biletelor, pe baza voucherelor, in ziua evenimentului, la Arenele Romane, Bucuresti. FHM Music va amenaja un punct special de unde iti vei putea ridica biletele, pe baza voucherelor Dealmania (printate).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s