Horoscopul dragostei pentru luna mai!

Posted on

Berbec
Prima jumatate a lunii. Daca esti casatorita, grija ti se va abate prioritar catre bunastarea familiei. Cuplul din care faci parte are toate sansele sa se consolideze. Daca esti singura, te vor atrage legaturile cu persoane pe care le cunosti sau detin referinte bune.
A doua jumatate. Vei cauta, in caz ca duci viata conjugala, societatea apropiatilor, a prietenilor de familie. Celibatarele devin mai maleabile, mai inclinate spre distractie.

Taur
Prima jumatate a lunii. In cuplu vor sari scantei sporadic. Nu ti se prevede o ruptura fara un motiv cu totul intemeiat. Daca esti singura, iti vei juca pe degete pretendentii. Dar si de te vei indragosti, vei deveni victima aceleiasi tactici.
A doua jumatate. Un voiaj cu partenerul te va face sa rezonezi si mai bine cu el. Si viata sentimentala a nativelor singure se anunta strans legata de calatorii. Legaturi durabile nu se intrevad insa.

Gemeni
Prima jumatate a lunii. Esti mai iritabila ca-n alte perioade si predispusa la certuri care sa-ti marcheze sau sa-ti intrerupa viata de cuplu, mai ales daca nu sunteti la primele disensiuni. Gemenele singure detin sansa unor intalniri rodnice.
A doua jumatate. O iesire de mai multe zile cu un grup de apropiati va reinnoda legatura cu perechea ta. Daca n-ai pereche, vei sti sa atragi pretendenti numerosi, insa nu vei fi foarte inspirata daca va fi cazul sa alegi ceva durabil.

Rac
Prima jumatate a lunii. Ai capacitatea sa empatizezi cu jumatatea ta sau cu cineva care vrea sa imparta in doua cu tine bucuriile si necazurile. Daca esti singura, nu cata in departare fericirea ta, dupa cum spunea poetul. La slujba, la studii…
A doua jumatate. Esti un piculet stresanta pentru partener, plina de capricii si de idei naucitoare. La fel si cu nativele fara partener, care se vor face interesante doar pana la un punct.

Leu
Prima jumatate a lunii. Viata sentimentala nu e prioritara in fata a ceea ce tine de bani si cariera. Timpul prea mare pe care-l aloci acestor aspecte, chiar si cu gandul, nu neaparat cu fapta, poate duce la certuri casnice. Daca esti singura, vei face pasi nesiguri pe taramul dragostei, fiindca nu prea stii ce doresti.
A doua jumatate. Relatia de cuplu se mai intremeaza. Daca nu aveai una, detii sansele unor intalniri care sa-ti satisfaca exigenta. Ai ochi bun in a alege.

Fecioara
Prima jumatate a lunii. Exista riscul ca familia ta sau a lui sa-si vare prea adanc nasul in viata voastra de cuplu. Cauta sa indepartezi intrusii politicos. Daca esti singura, o anumita nesiguranta de sine iti intuneca perspectiva.
A doua jumatate. In viata conjugala, ai tendinta sa sacrifici placerea spre binele caminului. Gaseste timp mai mult pentru distractie si relaxare in doi! Fecioarele singure vor avea magnetismul care va atrage un partener asa cum si-l doresc. Sau aproape asa.

Balanta
Prima jumatate a lunii. In casnicie iti vei antrena jumatatea catre distractie, in principal. Daca esti singura, societatea apropiatilor te va atrage cel mai mult. Vei face astfel cunostinte noi, dar nu esti predispusa la legaturi de durata.

A doua jumatate. Starea materiala te panicheaza un pic, macar ca perspectiva, si viata ta conjugala va cunoaste aceasta repercusiune. Balantele singure sunt sortite indragostirii. Atentie la partener, s-ar putea sa ascunda cate ceva din datele lui, cum ar fi starea civila!

Scorpion
Prima jumatate a lunii. Fie ca sunt intr-un cuplu sau, pe moment, singure, nativele pot regasi o dragoste care candva le-a mistuit. Sanse sa se reaprinda exista.
A doua jumatate. Esti mai cu picioarele pe pamant. Daca n-ai griji materiale, vei investi cat de mult in calatorii si iesiri in oras. Legaturile de cuplu se anunta stabile. Daca esti singura, pesonalitatea ta viguroasa va speria niste pretendenti.

Sagetator
Prima jumatate a lunii. Viata sentimentala destul de tumultuoasa. Sunt favorizate rupturile temporare sau definitive, avand si sansa multor cunostinte interesante. De aici si posibilitatea despartirii…
A doua jumatate.Esti inclinata sa analizezi ce a fost bine si ce a fost rau pana acum. Poti sa te impaci cu partenerul, in cazul ca nu v-ati certat chiar ca la usa cortului. Daca esti singura, vei naste cel putin o pasiune ravasitoare.

Capricorn
Prima jumatate a lunii. O perioada in care pofta de viata ti se manifesta pe taram amoros mai intens ca oricand, indiferent ca ai sau nu pereche. Capricoarnele singure au marea sansa de a se indragosti de persoane compatibile.
A doua jumatate. Nu sunt mari diferente fata de prima jumatate. Nativele celibatare se vor apleca mai mult catre starea materiala a familiei.

Varsator
Prima jumatate a lunii. Esti singura? Ai foarte mari sanse sa descoperi sufletul pereche si sa-l tii langa tine. Daca faci parte dintr-un cuplu, e o perioada mai calma.
A doua jumatate. Perioada mai calma, ziceam? Linistea dinaintea furtunii! In cuplu, disensiunile sunt la ordinea zilei. Infraneaza-ti orgoliul, pune lucid in balanta ce s-a petrecut, si daca iti descoperi o vina, incerca sa procedezi altcumva.

Pesti
Prima jumatate a lunii. In cuplu ai o perioada foarte buna, esti comunicativa si tandra. Te asteapta calatorii de agrement, momente intime de neuitat. Pestoaicele singure vor cuceri prin firea lor artistica.
A doua jumatate. Sunt mari sanse sa te indragostesti iremediabil. Daca esti singura, totul poate fi OK; daca nu, e foarte posibila despartirea, ca din doi iepuri sa nu te alegi cu niciunul.

Sursa: http://www.flu.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s