Promotia saptamanii la Biletoo.ro: bilete cu reducere de 15% la Enrico Macias!

Posted on

„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro aduce bilete mai ieftine pentru concertul Enrico Macias! In perioada 14 – 17 aprilie, biletele la concertul Enrico Macias de pe 30 aprilie vor costa mai putin cu 15 procente!

Practic, oricine cumpara in perioada 14 – 17 aprilie un bilet la concertul Enrico Macias la categoria 250 lei, il va cumpara cu o reducere de 15%, pretul final fiind de 212.5 lei!

Aceasta promotie este valabila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), si online pe http://www.biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea se face la domiciliu prin curier sau posta in functie de optiunea aleasa!
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 90 lei
– 150 lei
– 200 lei
– 250 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei!
– 300 lei

Daca esti un admirator al lui Enrico Macias profita de ocazie si cumpara in perioada 14 – 17 aprilie, un bilet la concertul de pe 30 aprilie, la categoria 250 lei si primesti o reducere de 15%!

Enrico Macias va veni pentru prima data in Romania, pentru un concert la Sala Palatului, programat pentru data de 30 aprilie! In prezent, Enrico Macias este intr-un turneu in Franta, pentru promovarea noului sau album « Voyage d’une melodie », care s-a lansat pe 7 martie, anul acesta. Cantaretul francez de origine algeriana va concerta alaturi de cei sapte instrumentisti ai sai, interpretand atat noutati de pe noul album, cat si melodiile deja foarte cunoscute in lumea intreaga, precum „La femme de mon amie”, „Le filles de mon pay”, „Le Mendiant de l’amour” si „Zingarella”. Cantaret al pacii si al prieteniei intre popoare, Enrico Macias a fost numit in 1997 „Ambasador al Pacii” de catre Kofi Annan, fostul Secretar General ONU. Cunoscut pentru sarmul, carisma, sensibilitatea si capacitatea lui de a se apropia de oameni, Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel si Rusia, cucerind cu muzica lui fiecare continent!

Sursa: http://www.ecomunicate.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s