Curs de arta pentru adulti – atelier creativ la Galeria Mora!

Posted on

Inscrierile se fac pana la 18 aprilie in limita locurilor disponibile
la telefon: 0736 89 00 51
sau in scris la e-mail: cursuri.galeriamora@gmail.com

Numarul maxim admis la acest curs este de 5 persoane
Cursul se desfasoara in fiecare Miercuri orele 19.00-21.00
In functie de numarul de cereri, se va forma o grupa suplimentara incepand de Marti 19 aprilie, intre orele 19.00 – 21.00
Sedinta din perioada Paste – 1 Mai se poate reprograma
Acest curs se adreseaza celor care, indiferent de natura preocuparilor personale, a talentului sau abilitatilor artistice, doresc sa-si exploreze si sa-si dezvolte latura creativa, prin insusirea de notiuni fundamentale ale artelor plastice. Nu este necesara o experienta anterioara.

Timp de 5 saptamani, puteti alege sa petreceti fiecare miercuri seara intr-un mod creativ, in spatiul primitor si intim al Galeriei MORA. Profesorii sunt artisti activi pe scena de arta romaneasca, cu o experienta pedagogica vasta.
In acest modul, veti aprofunda notiuni de baza ale desenului, avand ca subiect de observatie structuri naturale vegetale, marine etc. Accentul se pune pe studiul formei, pe modalitati diferite de tratare a suprafetelor si a texturilor cu ajutorul elementelor de limbaj plastic.

Acestea va vor ajuta sa va descoperiti si sa va incurajati calitatile artistice si cautarile individuale in zona de interes si pasiune personala. Temele alese pentru cele cinci sedinte ale acestui modul vor fi abordate intr-o maniera libera si creativa, trecand prin tehnici artistice diverse.

Cursul este structurat astfel:

Sedinta I -Desen in carbune
Studiu de forma – notiuni de constructie si valoratie.

Sedinta II – Penita si Acuarela
Structuri naturale – texturi diferite.

Sedinta III – Tehnica mixta
Structuri naturale – elemente de limbaj plastic (punct, pata, linie)

Sedinta IV – Acrilic
Natura statica cu flori – studiu de culoare

Sedinta V – Colaj
Structuri naturale – compozitie libera

Tinta acestui curs este antrenarea ochiului, mainii si mintii, formarea unui anumit tip de gandire si cercetare, astfel incat cursantii sa priveasca un subiect dat intr-o maniera artistica.
Contravaloarea cursului este de 340 lei, aceasta incluzand toate materialele necesare: carbune, creion, acrilic, tusuri, hartie, pensule, etc.
Pentru rezervarea locului se percepe o taxa de 140 lei care se achita la sediul galeriei sau prin transfer bancar. Restul de 200 lei se achita la prima sedinta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s