Trucuri pentru femeile cu sanii mici!

Posted on Updated on

Sanii mici reprezinta un complex de inferioritate frecvent intalnit la reprezentantele sexului frumos. Solutia care face minuni cand vine vorba de marirea sanilor este implantul mamar, insa nu este singura. Daca faci parte dintre femeile care se tem de bisturiu si totusi isi doresc sa aiba un decolteu frumos, afla ca solutii exista. Prin mici artificii legate de vestimentatie poti ajunge sa te mandresti cu sanii tai.

Alege sutienul cu mare atentie! Este primul sfat si cel mai important cand vine vorba de un decolteu generos. Sutienul push-up este cea mai buna alegere pentru marirea bustului. Nu cumpara sutiene mai mari cu mai mult de o marime pentru ca rezultatul nu va fi favorabil, potrivit eva.ro.

Topurile cu volanase, buzunare, orice fel de accesoriu in partea de sus va crea senzatia de mai mare. Opteaza pentru tricouri cu inscriptii si desene pe partea din fata, cu modele si imprimeuri interesante si croieli elaborate cu volane, dantelute sau incretituri

Opteaza pentru topuri in culori deschise. Alege topuri in culori mai luminoase decat restul hainelor.

Dungile orizontale reprezinta inca un truc care ajuta, asa ca nu le ocoli in vestimentatie. Topurile cu dungi subtiri creeaza senzatia optica de mai mare.

Sursa: http://www.news20.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s