Cinematograf de nota 10 , film de nota 3!

Posted on

Nu stiu cati din voi ati fost dupa revolutie la fostul cinematograf  Cotroceni, actualul Glandele Art Cafe  Studio de pe Soseauna Cotroceni nr.9 , dar cu siguranta ca veti fi foarte surprinsi daca o sa ajungeti acolo. Spun toate acestea in cunostinta de cauza! Mai exact vineri seara am ales acest cinematograf pentru ca citisem cate ceva despre el inainte si mi se parea iluzoriu ca doua persoane sa poata merge la film doar cu 10 ron. Da ati citit bine doar 10 ron. In general biletul la film este 10 ron , mai putin vinerea cand cei de la Glandele au o oferta: doua bilete la pret de 1, deci cu alte cuvinte mergi la film cu 5 ron.

Surprizele placute nu se opresc insa aici!!! In zilele de weekend (vineri – duminica) in pretul biletului ai inclus si un ceai , o racoritoare  sau o cafea. Nu este asa ca suna tentat? Dar stati…(am inceput sa vorbesc ca la teleshopping) …asta nu e tot!! Oare ce mai pot oferi gratuit oamenii acestia? Pai tot in pretul biletului iti mai ofera si popcorn gratuit nelimitat, da ai citit bine…nelimitat. Adica te poti ridica in timpul filmului  si sa iti umpli punga cu floricele popcorn de cate ori doresti.

Deci sa recapitulam! Cu 5 lei in ziua de vineri intri la film, primesti un ceai, cafea sau racoritiare   si mananci pe saturate popcorn. Eu zic ca este chiar ultra-all-inclusive daca mai pui la socoteala ca ceaiul, cafea sau racoritoarea poti sa o iei cu tine in sala de cinema. De ce? Pentru ca intre ultimile doua randuri din sala de cinema  sunt puse masute pe care poti sa iti pui bautura, floricele, etc.  Scaunele …de fapt fotolile sunt foarte comode avand posibilitatea sa le rabatezi…deci parca ai fi acasa in sufragerie. Nu ratati acest cinematograf, mergeti macar odata si apoi cu siguranta veti reveni!

De asemenea aici pot fi organizate petreceri private, se pot proiecta filme la cerere, este o locatie tocmai buna pentru conferinte si evenimente.

Acum sa va vorbesc si de filmul vazut: Drive Angry 3D.  Nu stiu cum se face dar in ultimile 3 luni am vazut doua filme proaste cu Nicolas Cage! Vorbesc aici de ” Season of the Witch” (Anotimpul vrajitoarei) si cel enuntat mai sus.  Eram invatat sa vad alt gen de filme cu Cage, dar se pare ca partea aceasta de sf, thriller nu prea are ce cauta. Nu contest faptul ce este un bun actor, dar nu stiu cum de a acceptat astfel de roluri.

Drive Angry se numara printre filme “rasuflate” a lui Cage, in care ori cati ar trage in el nu este atins si mereu scapa bazma curata, cat despre efectele speciale numai de rau!  El joaca rolul unui proscris care fuge  din iad ca sa indrepte anumite lucruri pe care le-a comis in viata ta, avand constiinta incarcata de parerile de rau , cum ca in viata pamanteana el nu a putut face nimic pentru fata lui care intrase intr-o secta de satanisti. El trebuie sa indrepte lucrurile , sa il omoare pe conducatorul sectei Billy Burke si sa fuga de un discipol al diavolului care doreste sa il vada din nou in iad.  Daca nu ati dat bani la cinema pentru a-l vedea inca, nu va ingramaditi…cand aveti putin  timp il puteti urmarii si de  acasa!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s