Oferta zilei: 43 de ron pentru analize medicale de baza!

Posted on

Oferta valabila pana la 31.03.2011 ,ora 23.59. Pret  pachet initial 109 ron,cu reducere doar 43 ron!!! Detalii pe la adresa:  http://getadeal.ro/?offer_id=115

Doar 43 Lei in loc de 109 Lei pentru UN SET DE ANALIZE MEDICALE UZUALE cu interpretare!

Pachetul de servicii Set analize uzuale contine: colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatina serica, VSH, hemoleucograma si interpretarea analizelor.
In plus, beneficiati de o reducere de 50% la o consultatie de specialitate la recomandarea medicului care efectueaza interpretarea rezultatelor.

Bolile grave se pot detecta precoce cu ajutorul unui set de analize uzuale. Este recomandat ca periodic aceste analize sa fie efectuate, iar un medic bun sa le analizeze, sa le interpreteze si sa detecteze afectiunea din faza incipienta.

Avantaje:
Detectarea bolilor in faza incipienta
Analize uzuale , necostisitoate
Rezultate rapide
Interpretare medicala gratuita
50% reducere in cazul in care se recomanda o trimitere catre un medic specialist Anima.

Clinicile Anima:

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”.
Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Termeni voucher:

  • Pentru a beneficia de serviciile din pachetul Anima, pacientul trebuie sa se prezinte in cursul diminetii, intre 08:00 – 12:00, de luni pana vineri in clinicile Anima Titan si Anima S Park, si de luni pana sambata in clinicile Anima Delfinului, Anima Nusco Tower si Anima Victoriei pentru recoltare. Pentru interpretarea analizelor, pacientul va fi programat la medicul internist sau la medicul de familie Anima la receptie, in urma recoltarii analizelor.
  • Programarile se fac la tel. 021 9838, iar recoltare se face la una dintre clinicile Anima:
  • Anima Delfinului: Sos. Pantelimon nr. 245, Bucuresti
  • Anima S Park: Str. Tipografilor nr.11-15, sector 1, Bucuresti
  • Anima Titan: Str. Nicolae Grigorescu nr.20, Bl.CA 14, sector 3, Bucuresti
  • Clinica Anima Victoriei – Str.Buzesti nr. 75-77, sector 1, Bucuresti
  • Anima Nusco Tower, Str.Pipera nr.42, cladirea Nusco Tower, mezanin
  • Leave a comment