Update major pentru Windows Phone 7!

Posted on

Microsoft a lansat primul update important pentru Windows Phone 7, care aduce nou optiunea copy & paste, dar si alte imbunatatiri.

Dupa o scurta amanare, datorata unor probleme care au survenit in timpul actualizarii sistemului de operare, Microsoft a lansat primul update major pentru Windows Phone 7, care are incorporata functia copy & paste, solicitata intens de multi utilizatori.

Iata imbunatatirile aduse:

Copy & Paste. Acum se poate copia text din e-mail-uri, mesaje text, pagini web si din documente office, putand fi lipit in orice camp unde se pot tasta caractere.

Aplicatii si jocuri mai rapide. Cum nimanui nu-i place sa astepte, timpul de pornire si de reluare a aplicatiilor si jocurilor a fost redus.

O mai buna cautare pe Marketplace. Cautarea a fost eficientizata prin simplificare si prin introducerea categoriilor de cautare (jocuri, aplicatii, muzica), astfel ca se va ajunge mai repede la obiectele cautate. De asemenea, s-a lucrat si la stabilizarea Marketplace, pentru o mai buna experienta la descarcarea fisierelor mai mari de 20Mb.

Wi-Fi. Adresa MAC va fi afisata, pentru a fi cunoscuta de utilizator si folosita in cazul unei retele wireless cu MAC Adress Filtering. Acum pot fi memorate mai multe profile Wi-Fi, fara ca numarul lor sa afecteze timpul de pornire al telefonului.

Camera. A fost crescuta stabilitatea in trecerea de la camera la modurile video.

Audio. S-a imbunatatit experienta folosirii Bluetooth-ului, pentru a putea efectua apeluri atunci cand sunt in curs de rulare fisiere video sau audio.

Update-ul este trimis catre telefoanele utilizatorilor, care vor semnala disponibilitatea acestuia. Atunci, telefonul va trebui conectat la calculator pentru finalizarea update-ului.

Sursa foto: blogs.msdn.com

Sursa: http://www.TehnoPol.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s