Ce le place barbatilor!

Posted on

Femeile preferă să fie dominate în pat, să fie răvăşite de un străin pe stradă sau să facă sex într-un loc misterios, cum ar fi o insulă pustie. La polul opus, fanteziile masculine, prin natura lor perversă, întrec uneori limitele şi nu numai că nu le incită pe femei, dar reuşesc să le dezguste şi inhibe.

Cea mai populară dintre acestea, este conform unica.ro, sexul în trei. Unii bărbaţi sunt atât de ademeniţi de această fantezie încât îi propun iubitei să mai aducă încă o femeie în patul lor. Tot aceştia sunt bărbaţii care nici în ruptul capului nu ar accepta ca tu să mai aduci un alt bărbat în dormitor. Spre norocul lor această fantezie, de a face sex cu doi bărbaţi, este destul de rară în cazul doamnelor şi domnişoarelor. Bărbaţii visează ca cele două femei cu care se află în pat să interacţioneze una cu alta, în timp ce tu chiar nu-ţi doreşti să-l vezi pe el sărutându-se, de exemplu, cu alt bărbat.

Următoarea fantezie este sexul filmat şi ea tinde să îşi facă apariţia mai ales în relaţiile de lungă durată. Soluţia de compromis: propune-i să faceţi sex în faţa oglinzii, dacă vrea să vadă acţiunea sau să filmaţi totul, dar să apăsaţi butonul delete imediat după vizionare.

Nu în ultimul rând, bărbaţii găsesc excitant sexul în public. Această fantezie sexuală este foarte comună şi este propusă de unii bărbaţi chiar de la începutul relaţiei. Este incitantă teama de a nu fi prins făcând sex într-un loc public, afirmă majoritatea bărbaţilor.

Sursa: http://www.unica.ro

Si inca una:

Cercetatorii britanici iar “si-au facut de cap” in ultimul timp si ne-au delectat cu o serie de studii mai mult decat “importante”. Mai ales pentru cei/cele care fac sex.

Potrivit oamenilor de stiinta, 30 dintre partile creierului unei femei sunt activate in timpul excitarii. Cecetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au scanat corpul mai multor femei in timpul unei “sedinte de “masturbare”.

Studiul a mai aratat si faptul ca femeile pot avea mai multe orgasme intr-un timp scurt. Daca nu te uiti la ceas atunci cand faci amor, cercetatorii iti vin in ajutor: orgasmul unei femei dureaza, in medie, 10-15 secunde. Conform acelorasi studii, orgamsul barbatului dureaza fix 6 secunde.

Sursa: http://www.realitatea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s