Masinile executate silit le poti cumpara si online!

Posted on

In primul rand, este important de stiut ca sunt firme care iti ofera posbilitatea de a cumpara online masina dorita sau altele care te lasa sa fixezi tu pretul si, astfel, oferta cea mai buna va castiga!

In al doilea rand, este foarte important de stiut faptul ca unele firme de leasing au promotii pentru masinile rulate: 15% discount sau reducere de 2.000 de euro. Trebuie doar sa alegi!

Oferta este bogata, iar preturile sunt pe masura! Pe site-urile bancilor si ale firmelor de leasing gasesti masini Dacia, Opel, Chevrolet si Peugeot si pana la BMW, Mercedes, Audi sau chiar Chrysler ori Jaguar.

Preturile incep de la cateva mii de euro sau chiar de la cateva mii de lei.
Oferte online
O veste buna! Poti sa-ti cumperi masina online! Cum? BCR Leasing si-a relansat site-ul de prezentare pentru a permite celor interesati sa faca oferte online pentru masinile recuperate de la clienti si scoase la revanzare.

“BCR Leasing raspunde astfel nevoii clientilor sai de a putea  transmite RAPID ofertele pentru autovehiculele si echipamentele, pe care doresc sa le achizitioneze”, au declarat pentru incont.ro oficialii BCR.

“Noua formula a site-ului permite ofertarea online in timp real, clientii putand transmite oferta catre echipa de vanzari chiar in timp ce vizualizeaza masina pe site, iar in cazul in care ofera cel mai bun pret, in termen de maximum trei zile pot deveni deja proprietarii produsului”, au mai spus acestia.
“In noua conceptie, site-ul de revanzare al BCR Leasing permite selectia produselor in functie de criterii precum: numar de kilometri, an de fabricatie, marca, model, categorie, tip de combustibil și ofera clientilor – intr-o sectiune distincta – informatii de ultima ora despre produsele puse in revanzare in ultimele cinci zile”, au mai spus reprezentantii BCR.

O informatie importanta ar fi ca vehiculele la revanzare sunt deja inmatriculate, deci nu trebuie sa mai achiti taxa de inmatriculare!

Alte oferte interesante!

Oferte interesante au cei de la executari.com! Daca vrei o masina “la promotie”, poate ar trebui sa te uiti pe masinile executate silit de Alpha Leasing Romania!

Discountul poate ajunge pana la 2.000 de euro!

La BRD, poti sa iti stabilesti singur pretul!

Vrei sa vezi si ofertele de la Banca Transilvania ? La Impuls te-ai gandit?
Si Raiffeisen are oferte bune!
La Tiriac Leasing ofertele au discounturi de pana la 15%!
TBI se lauda mai departe ca are cele mai bune preturi la autovehiculele recuperate! Nu trebuie insa sa crezi pe nimeni pe cuvant!

2 thoughts on “Masinile executate silit le poti cumpara si online!

  Sorin said:
  April 27, 2011 at 8:06 pm

  Ofertele sunt nesimtite, cu masini vai de capul lor… trebuie sa ai mare noroc sa prinzi una ca ,umea, iar preturile sunt ireale …oricum , firmele de leasing vor pierde ca preturile masinilor scad vertiginos si care mai e prost in romanica sa cumpere de la lesing… mai bine isi ia din bulgarica … asa ca firmele de leasing sa o ia din fata ! Ca asa s0au imbogatit cu tarifele lor nesimtite si dobanzi pe masura… asa le trebuie… Ha ha, o sa vanda masinile alea la fiare vechi, o sa cheme tiganii sa le care la REMAT !:)))))

   acceptainfo responded:
   April 27, 2011 at 9:18 pm

   Si totusi se vand si cele care zici tu ca sunt depasite, nu cum se cumparau odata dar se mai oferteaza. Acum in ziua de azi toata lumea sta la pont.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s