Zeci de site-uri de reduceri! Profita! -ultima parte-

Posted on Updated on

Sper ca acest articol pe care l-am structurat in cinci parti  sa va ajute sa gasiti cele mai bune oferte cu cele mai mari reduceri. Pentru a va veni in ajutor tin sa va precizez ca exista cateva site-uri care sitetizeaza zilnic toate aceste reduceri (oferte de grup) si cu ajutorul carora  puteti sa aveti o privire de ansamblu. Mai jos aveti  detaliile:

1.  www.CautaReduceri.ro

Sintetizeaza intr-un singur loc , activitatea a 34 de site-uri  de reduceri. Ca sa poti fi la curent cu orice reducere imediat ce apare poti sa folosesti newslatter-ul  lor si tot aici poti sa-ti urmaresti toate voucherele pe care le-ai cumparat de pe un site sau altul pentru a nu avea surpriza ca expira si nu il mai poti utiliza.

2. www.woohoo.ro

Asa cum se autointituleaza , este un web site vanator de oferte pe care le afiseaza in ordinea aparitiei, cele mai noi  fiind listate primele. Cautarea ofertelor se poate face in functie de: timp ramas, cele mai noi, pret, reducere, localitate si categorie.

3. www.redutti.ro

Un site care urmareste 32 de site-uri de reduceri active si inca alte 35 care sunt in curs de lansare, asadar un total de 67 de site-uri  care sunt structurate in functie de oras, sex, categorie si  timpul ramas pana expira.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s