Targ de cadouri cu ocazia zilei de Dragobete ( Valentine’s Day)!

Posted on Updated on

Odata cu inceperea lunii februarie, suntem deja in luna indragostitilor. Sarbatorim Valentine’s Day sau Dragobete, nici nu mai conteaza cum se numeste, noi sarbatorim iubirea… AMORE, LOVE, IUBIRE…, se desfasoara in perioada 07-14 Februarie chiar in pasajul Intercontinental de la Universitate.

Vom face cu adevarat o sarbatoare in aceasta perioada, si chiar Cupidon va fi in preajma, cu sagetile dragostei in tolba, pentru a uni macar pentru cateva zile, indragostitii popositi la targ. Va vom poza pentru eternitate in ipostaze foarte haioase, si o sa va dam si certificat, sa fie totul parafat. Aici vei gasi cadoul potrivit pentru iubitul/iubita ta sau pentru cineva drag. Ciocolata, pernute inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism. Pietre sempretioase vor sclipi in toate culorile pentru a te face si mai iubit, montate in bijuterii create special de maini dibace.
Unul dintre expozanti vine la targ cu o expozitie spectaculoasa ce a facut furori si la PARIS! Lorina Balteanu  este un creator nonconformist al secolului XXI, care uimeste in cel mai placut mod, atat prin creatiile sale cat si prin modul de expunere.
O prezenta de neratat este si standul “Cadourilor Inspirate”, unde Junona Tutunea – reprezentat FunnyBazaar.eu, are cele mai traznite idei de cadouri, putand personaliza pe loc un cadou special pentru jumatatea ta!
Te asteptam cu oferte spectaculoase, daca dovedesti ca esti indragostit !

Targul este deschis zilnic intre orele 10.00-20.00.

Sursa: http://www.helloevents.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s