Cinema: “The Town”(Orasul)!

Posted on

O banda de patru prieteni, care mostenesc “darul” jafurilor  de la printii lor si indrumati de un florar dau lovitura dupa lovitura.  In urma unui astfel  de jaf la o banca , lucrurile nu ies chiar asa cum trebuie si cea pe care au luat-o prizoniera  se dovedeste a fi o vecina de a lor si totodata managerul bancii, Claire Keesey (interpretată de Rebecca Hall) . Pentru a nu exista nici un detaliu care sa ii dea de gol pe cei patru, hotarasc sa o urmareasca pentru a se asigura de “tacerea” ei.

Sacina ii revine lui  Doug MacRay (interpretat de Ben Affleck)  care incet si sigur se indragosteste de ea si ar fi in stare sa renunte la tot pentru o viata linistita in doi. Pe fir intra si cei de la FBI, conducatorul lor fiind  Frawley (interpretat de Jon Hamm) care  ii acheteaza toata viata lui Doug  in  incercarea de-a obtine  dovezi  pentru al putea acuza.

Chiar cand sa faca pasul spre o noua viata Doug MacRay primeste o noua sarcina, un nou jaf “aranjat” de florar. In prima  faza el  refuza categoric oferta, numai ca florarul il santajeaza chiar cu moartea celei mai placute fiinte din viata lui.

La capat de drum, reuseste doar unul din banda sa scape si sa isi refaca viata. Cine este acesta veti afla urmarind acest film alert, plin de momente in care spui “gata pana aici le-a fost”, cu multe cime si cateva clipe de romantism.

 

2 thoughts on “Cinema: “The Town”(Orasul)!

  ioana said:
  February 10, 2011 at 1:19 pm

  buna!

  Am o intrebare ca stiu ca esti enciclopedie de teatre: sa merg la ‘sinucigasul’ sau ‘viata e vis’?

  Le-ai vazut? Cum ti s-au parut?

  Te pup, astept raspunsul tau si iti multumesc mult!

  Ioana

   acceptainfo responded:
   February 10, 2011 at 8:05 pm

   Sincer ai timp sa le vezi pe amandoua asa ca nu trebuie sa alegi, ci sa ai rabdare sa stai la coada pentru a obtine biletele!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s