Cursa trasnitilor-Sania trasnita, azi in Poiana Brasov!

Posted on Updated on

Editia a 4-a de iarna a Cursei Trasnitilor – Sania Trasnita –se va desfasura in Poiana Brasov (Partia Bradu), Sambata, 29 Ianuarie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania!
Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” – un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel (www.rotarycitadel.ro).

Cu o Sanie Trasnita si un show impresionant participantii au sansa sa castige premii substantiale.

Programul va incepe cu inscrierea participantilor la ora 12.00 pana la ora 14.00. Echipele (persoane fizice sau companii) isi vor parca creatiile incredibile la “Pit Stop-ul” Cursa Trasnitilor, pe Partia Bradu pentru ca toti vizitatorii incluzand media sa le poata vedea si admira.

Fiind un eveniment de seara, Cursa Trasnitilor va incepe in jurul orei 19.00 cu un spectacol de deschidere de exceptie – un Laser show nemaipomenit.

Cele mai trasnite echipe pot castiga:
locul 1: 4 zile si 3 nopti in Praga, hotel si zbor inclus pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours)
locul 2: un weekend in Sibiu pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)
locul 3: un weekend in Constanta pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)

De asemenea Ritmo Cafe va oferi urmatorul pachet special de premii :
Locul 1 : Special Party Kit ce va include 1 sticla de Whisky, 1 sticla de Vodka, 1l Cola, 1,5l Suc Natural.
Locul 2 : Party Kit ce va include o sticla de Whisky si 1l Cola
Locul 3 : Party Kit ce va include o sticla de Vodka si 1 l de suc natural
Toti concurentii vor putea beneficia de asemenea de un Voucher de 50 de RON ca discount pentru consumatie de minim 100 de RON in cadrul Ritmo Café.

Dar nu este tot : Compania Campari va ofera 3 stile de Campari si 10 sticle de Aperol, Bamboo Club doneaza 30 de vouchere pentru intrarea gratuita in luna februarie,

Pentru cei care nu au reusit sa-si faca o sanie exista si alte concursuri cu premii la fel de consistente :
“Miss Cursa Trasnitilor”

Acesta nu este doar un concurs obisnuit de frumusete (si baietii trasniti sunt invitati sa participe!!!). Miss Cursa Transitilor trebuie sa fie la fel de indrazneata si trasnita ca si cursa in sine. Trebuie sa puna in scena un show care sa impresioneze atat spectatorii cat si juriul.

Premiile pentru Miss Originalitate, Miss Popularitate si Miss Cel Mai Bun Show show sunt :
– un costum de baie (Reddytobuy), un voucher in valoare de 200 de RON pentru o zi de infrumusetare in salonul Lalu, un voucher in valore de 200 de RON pentru o zi de infrumusetare in salonul MirageHair, 10 vouchere din partea salonul Revolution cut (include tuns si pentru baieti !!) si un photoshoot in studioul D-Sign Studio,

Concursul de Karaoke este o oportunitate pentru cei cu talent muzical (sau fara) unde premiile sunt de asemenea numeroase respectiv.
– Vouchere la Paradisul Acvatic, si vouchere oferite de My Place la Biliard, Bowling si Fitness in incinta locatiei proprii.

Concursul « Cea mai trasnita Fotografie »
.. spectatorii cu camera foto sunt invitati sa fac cea mai « Trasnita Fotografie », adaug-o pe Facebook iar la sfarsitul primei saptamani dupa cursa fotografia cu cele mai multe voturi va primi un premiu surpriza.

Cei interesati se pot inscrie pentru toate concursurile la e-mailul: contact @ redcarpet.ro

La fata locului contra unei donatii se pot consuma mici, carnati, vin fiert, ceai, cafea, tuica fierta, etc.

Atmosfera va fi sustinuta de un DJ si cateva trupe Rock toate ziua.
Toti participantii vor primi diplome de participare si un voucher pentru o zi inteagra la Paradisul Acvatic.
participarea pentru sanii personale:
– 15 RON/persoana pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
– 30 RON/persoana in ziua cursei

participarea pentru sanii ale companiilor:
– 1000 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
– in ziua cursei 1500 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană

Bineinteles, ca de fiecare data, dupa cursa va avea loc ceremonia de acordare a premiilor castigatorilor si a diplomelor tuturor participantilor. Dar asta nu e tot! Va fi in continuare cel mai mare After-Race Party din Romania.

“Cu bucurie va anuntam ca, am reusit inca o data sa ducem Cursa Trasnitilor la un nivel superior. Evenimentul se va derula aproximativ pe parcursul intregii zile incepand la ora 12.00 si continua pana tarziu in noapte. Dupa cursa vom avea o petrecere extraordinara ” After Race Party”, care va include un spectacol de lumini si muzica in care cei 20.000 de wati de sunet se vor face remarcati.
Dorim sa multumim nu numai sponsorilor dar si participantilor si de asemeni spectatorilor care reprezinta factorul major in a face acest eveniment mai popular si mai de succes in fiecare an”, a declarat Mihai Filipescu, presedinte al Clubului Rotary Citadel Brasov (2010-2011).

Asa a fost anul trecut, fugi in Poiana si vezi cum este anul acesta!!

One thought on “Cursa trasnitilor-Sania trasnita, azi in Poiana Brasov!

    […] Cursa trasnitilor-Sania trasnita, azi in Poiana Brasov! Sat Jan 29, 2011 1:16 am Editia a 4-a de iarna a Cursei Trasnitilor – Sania Trasnita –se va desfasura in Poiana Brasov (Partia Bradu), Sambata, 29 Ianuarie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania! Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” – un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel (www.rotarycitadel.ro). Cu o […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s